2777
2789
عنوان

تفاوت نگرش همسران

81 بازدید | 4 پست

من خودم مجردم و خیلی نمیتونم به همسران بابت اختلافشون مشورت بدم.گفتم بیام این جا که اکثر متاهاین بگم تا بتونم به دوستم کمک کنم.من یه دوستی دارم که 2 ساله ازدواج کرده زندگیش هم بد نیست،راضیه،تنها مشکلی که با همسرش داره این هست که وقتس شوهرش میره تو گوشی و اینستا شروع می کنه کلیپ های شب های ببره رو دیدن و غش غش میخنده،خیلی از این کار شوهرش حرص میخوره،میگه این سریال برای 17 سال قبل هست،الان دیدنش و اینطور خندیدنت چه معنی میده؟چی بهت اضافه می کنه یا بهخت یاد میده،ولی شوهرش میگه من دوست دارم وباز این کار رو می کنه،خیلی شاکیه،چکار میتونه کنه؟

یه دوست دیگمم یه مشکلی داره که راستش اون رو خیلی روم نمیشه بگم،ولی مجبورم بگم،میزارم برای فردا شب.

دیدم شبه دیدم تاره قصه داس و گندمزاره اما باز دلم امید داره به صبح به آفتاب

😑عجبببب

اینایی که جومونگ رو سالی 6بار میبینن رو باید سه طلاقه

کنن😁😁😁خب علاقه داره خدایی دوستت مشکل دیگه ای نداره جز این🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
😑عجبببب اینایی که جومونگ رو سالی 6بار میبینن رو باید سه طلاقه کنن😁😁😁خب علاقه داره خدایی دوستت ...

والا منم بهش گفتم،گفتم اگه شوهرای دیگران رو ببینی چکار می کنی پس،ولی میگه این کارش خیلی رو مخمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستی اون یکی تایپکت ترکید ،همون ک کشتی میگرفتن🤧😂

لره،من هم انتقاد کرد،گفتم این جا جمع کلا زنونه است،خب بیایم از این مشکلات حرف بزنیم نه این که بگیم جاریتون سرتره یا شما،خب این سوال چه دردی از بقیه دوا می کنه؟دونستن این موضوع چه کمکی به ما می کنه؟جز این که باعث تحریک حسادت میشه و ممکنه باعث بروز اختلاف بشه؟