2777
2789
عنوان

میشه بیاید اینجا یه سوال دارم

21 بازدید | 0 پست

ببخشید. این کاربری رو تازه ایجاد کردم تایه سواله خیلی مهم از شما بپرسم من تو خونه خیلی کتکم میزنن واذیتم میکنن کلا پدر ومادرم باهام خوب نیستن و بهم اهمیت نمی‌دن پدرم اصلا یه دشمنی خاصی باهام داره و همش تو خونه دعوام می‌کنه دیگه خسته شدم  پدرم همیشه من رو میزنه وکلا وضعیت مالیش هم خوبه ولی برای من دریغ می‌کنه وچند وقت پیش بهش گفتم چرا برای بقیه بچه هات هرچی بخوان انجام میدی ولی برای من نه گفت چون اونها سالم هستن درصورتیکه من سربراه ترین و بهترین بچه خونه چه از لحاظ شخصیتی و چه درسی هستم همون بچه ها که پایبند به اصول اخلاقی و هیچ احترامی براش قائل نیستن رو بیشتر دوست داره تامن  این رو هم خودم نمیگم کل فامیل میگن و اینکه  اصلا آرامش روحی ندارم تو خونه میخواستم ببینم میشه برم بهزیستی زندگی کنم  اگر میشه چطوری وباید چه کارهایی انجام بدم دیگه بریدم از این همه تحقیر و توهین و بدبختی  و اینکه این همه تبعیض رو ببینم خسته شدم پدرم چنان وضع مالی خوبی داره که نمیتوانید فکرش رو بکنید ولی از من دریغ می‌کنه خیلی اذیتم می‌کنه و هروقت میاد خونه باهام دعوا می‌کنه من رو میزنع  دوم دبیرستانم میشه رفت بهزیستی چطوری باید اقدام کنم