2777
2789

بچه ها   من  چن سالی  میشه  که  مادرمو  از دست دادم😞😞😞😞😔😔😔😔حالاچن ماهی  میشه   پدرم  با یه  خانمی  که  قبلا  ازدواج  ناموفق داشته  ،،ازدواج  کرده  خدا  شاهده بود ،که چقد برا منو داداشم  قبول این  فاجعه  سخت وغیر قابل  باور بود

😖😖😖😖😖هستین  بقیشو  بزارم؟خاهش میکنم  صبور باشین  تمام  اتفاقاتو  مینویسم  فقط  دستم  کنده،

بعده  اتمام  اتفاقات  جوابتونم میدم،فقط شما  راهکار خوب  بدین به  من ،خسته  شدم ،درموندم😖😖😖😖😖

🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعدش  که  این خانم وارد  زندگیمون  شد،  من  چن هفته ای  نرفتم،ولی بعرش  به  اصرار  برادرم  که  ازمن کوچیکتره  ،یه سب  رفتم خونه  پدرم،ظاهرش خوب بود وهست،  باهم حرف زدیم  چون  ایشونم  مادرشونم  از دست 

🥲

ازدست  دادن، منو خاهرمم  باهاش  درد ودل  کردیم،  بعدش  گف  بیا یین عکس  مادرمو نشونتون  بدم  ،تو عکسا  که  نسون میداد  کله خانوادشو دیدیم،  یهو  من یه پسره  دیدم  گفتم  عه  یکم  شبیه  علی  طباطبایی  مرحومه

🥲