2777
2789

مادربزرگم اینا چند تا درخت بادام تکوندن اوردن خونشون مام اینجا مهمونیم بعد خاله بزرگم هی ب مامانم میگ دخترت مریم بادوما را پاک کرد؟بش بگو بیاد بشبنه کار کنه پاک کنع 

بش هی کار بدع بزا کاری بشه (اخع مامانمم خیلی زرنگ نیس تو زندگی اینا ) حرصم میگیرع نمیدونم از سر دلسوزی میگ ک من زرنگ بشم یا الکی زر میزنع و دخالت میکنع؟ چی بگم بش اصن 

ب خودم نگفتع ها هی پشت سرم ب مامانم میگ 

مامانم اومد ب من گف

چرا اینقدر زندگیو سخت میگیرید؟؟..

نمیدونم چمه فقط میدونم قبلنا اینقدر چم نبود🤷🏻‍♀️درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بفکرته ک اینا گفته خورده نگیرین بعدش مگه عزیزتر خاله هست والا من خاله هام چیزی بگن چون میدونم بخاطر خودم هست .

شاید یسری ها نتونن قشنگ حرفشون بزنن واسه همین سوتفاهم میشه ناراحتی نداره از نظر من ک نداره .

خاله مادر دومه 

یاد من در هر جایی زیباس...خدا❤
خب ب اون چ ک هی پشت سرم ب مامانم میگ بش کار بده

از سر دلسوزی

نمیدونم چمه فقط میدونم قبلنا اینقدر چم نبود🤷🏻‍♀️درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼

اکثر خاله ها دلسوزن چون میگی مامانت زرنگ نیست احتمالا میخواد شما زرنگ و کاری باشی

خب با بادوم پاک کردن ک ادم زرنگ نمیشع میشع؟

الان نوه ها خودش دخترن رو رنج ۱۶_۱۷سال ب آونا ندیدم کار بدع اتفاقا خیلیم گشادن پا گوشی اما هی ب من میگ 

بفکرته ک اینا گفته خورده نگیرین بعدش مگه عزیزتر خاله هست والا من خاله هام چیزی بگن چون میدونم بخاطر ...

تو روامام حسین نگو مادر دومه خالع اخریم با ابرو من تو فامیل بازی کرد هیچ وقت نمیبخشمش از صد تا دشمن بدتر بود 

ب منی ک تجربه خاله دشمن دارم نگو اینو

بفکرته ک اینا گفته خورده نگیرین بعدش مگه عزیزتر خاله هست والا من خاله هام چیزی بگن چون میدونم بخاطر ...

واقعا خاله ی خوب نعمته

من یه مدت دو جا سرکار می رفتم

خاله ام همش می گفت پولت رو ربع سکه بخر سر ماه انقدر زنگ می زد و می اومد سراغم که می رفتم می خریدم

واقعا به دردم خورد 

تو روامام حسین نگو مادر دومه خالع اخریم با ابرو من تو فامیل بازی کرد هیچ وقت نمیبخشمش از صد تا دشمن ...

خب اون یکی این مدلی بود همشون اینجور نیست گلم 

یاد من در هر جایی زیباس...خدا❤
تو روامام حسین نگو مادر دومه خالع اخریم با ابرو من تو فامیل بازی کرد هیچ وقت نمیبخشمش از صد تا دشمن ...

صددرصد منم بدترین خاله هارو دارم که فقط بدی آدمو میخوان ولی ظاهرشونو حفظ میکنن 

کلا هیچوقت گول ظاهر آدمارو نخورید