2777
2789

سلام بچه ها 

من امسال میرم دوازدهم و خیلی استرس دارم 

دهم که مجازی بود و اصلا چیزی نفهمیدم و یازدهم هم که فهمیدم ولی تست کار نکردم 

میخوام دهم و یازدهم رو تو تابستون جمع کنم و تست هاش رو هم بزنم 

از الان خوبه شروع کنم یا دیر شده 

و یه چیز دیگه هم هست اینه که انرژی ندارم که بخونم چون واسه امتحانا کل انرژی مو گذاشتم و بعضی روزا ساعت 12شب خوابیدم و 3 باز بیدار شدم و دوباره شروع به خوندن کردم و الان برام حال وحوصله نمونده، بهم یه پیشنهاد بدین تا خودمو جمع کنم 🤦🏻‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر جزوه هارو بخون و روانخوانی کن تا از حفظ، شی😑🖐🏻

مشکلم اینه که از دهم هیچی نفهمیدم دیروز کتابمو برداشتم تازه فهمیدم تو کتابم چی بوده و من خبر نداشتم 🤦🏻‍♀️😁

عزیزم روش خوندنت غلطه شما شروع کن به تست دهم و یازدهم و آموزش و هر ۴۵ دقیقه که خوندی ده مین استراحت ...

واسه یازدهم من مشکلی ندارم که تست کار کنم 

ولی دهم رو هیچی از مطالب کتاب رو نفهمیدم و باید تازه شروع کنم به فهمیدن اونا و بعد تستاشو کار کنم😫

مشکلم اینه که از دهم هیچی نفهمیدم دیروز کتابمو برداشتم تازه فهمیدم تو کتابم چی بوده و من خبر نداشتم ...

رشتت چیه؟ 

از قدیم گفتن نابرده رنج گنج میسر نمیشود مزدان گرفت جان برادر که کار کرد  
ببین خوابت الان باید کافی باشه، ۷ ساعت رو بخواب  ازمون ثبت نام کن بر اساس برنامش پیش برو  ...

الان که اندازه خرس قطبی میخوابم😂😂

داخل امتحانا خیلی خوابم بهم ریخته بود 🤦🏻‍♀️

ببین خوابت الان باید کافی باشه، ۷ ساعت رو بخواب  ازمون ثبت نام کن بر اساس برنامش پیش برو  ...

واسه آزمون گفتم تابستون رو خودم بخونم واسه دوازدهم ثبت نام کنم چون اصلا شرایط دهمم خوب نیست