2777
2789

مثلا خونه مادرشوهر بچه های جاریش اومدن از شهرستان دخترای جاریش با منم صمیمینو خیلی بگو بخند میکنیم حتی امروز ناهار هم ایران مال دعوتشون کرده بودم ولی مثلا دیروز صبح رفتم خونه مادرشوهرم همشون شلوارهای گلگلیو و راحتی پوشیده بودن پیش بقیه جاریام ولی همینکه من رفتم سریع رفتن لباس مرتبو ترتمییز پوشیدن فقط اینا نیستن حتی جاریامم تا منو میبینن اینمدلی رفتار میکنن بنظرتون علتش چیه اکثرا این اتفاقا میفته منکه صمیمیم باهاشون یاادمی نیستمکه حرف درست کنم ولی خودم بشدت سرلباس پوشیدنو تیپو تمییزیه لباس حساسم .بنظرتون علتش چیه

من تهی پیمانه بودم ،سرکشیدم خویش را🌱

بنظرم که یه مدل احترامه ، دوست داری با شلوار گل گلی و شلخته بشینه پیشت یا تر و تمیز؟ تو میری بیرون دیت اینا مثلا شیک و پیک نمیکنی بخاطر طرف مقابلت؟

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 ، دختری از دیار آذربایجان❤️ ، جر و بحث کردن با بعضیا مثل اینکه بخوای روی چرتکه ویندوز ۱۰ نصب کنی 😏 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم که یه مدل احترامه ، دوست داری با شلوار گل گلی و شلخته بشینه پیشت یا تر و تمیز؟ تو میری بیرون د ...

نه خوب خوبه گفتم ببینم نظر بقیه چیه من خودم هرچقدرم با کسی صمیمی باشم بازم مهمه برام طرز پوششم

فک کنم میخواستی غیر مستقیم به ما بگی که اونا تورو بزرگ میبینن و جلوت مرتب و فلانن نمیدونم چطوری بگم ...

غیر مستقیم بگم منو بزرگ میبینن چه فرقی بحال من یا شما داره؟