2777
2789
عنوان

چرا تو همه ی کارای من گره میفته؟چی کار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4412 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدبختیم دگ منکه امید ندارم .  کلا  بیچارم  میخورم میخابم اونم در حد نیاز.  هی

یه بدبختتت به تمام معناااا  

خدایا مُح 👑A۲تم. خانمای گل ممنون میشم واسه شادی روح دامادمون وارامش دلمون صلوات بفرستیین💔💔😭😔
ت چرا؟ من اگ برات بگم دهنت وا میمونه ایقدر زیادههه

هییی خواهرهرکی ازدل خودش خبرداره!! اگه بخوام بگم طولانیه فقط دراین حدکه ازازدواج هییییچ خیری ندیدم

توسن کم ازدواج کردم و...😔😔

خدایا مُح 👑A۲تم. خانمای گل ممنون میشم واسه شادی روح دامادمون وارامش دلمون صلوات بفرستیین💔💔😭😔
هییی خواهرهرکی ازدل خودش خبرداره!! اگه بخوام بگم طولانیه فقط دراین حدکه ازازدواج هییییچ خیری ندیدم ...

باز خوبهمن از اونجایی ک مث عنترم عنتر حلوم کم میاره تا اخر عمرم  وبال گردن مامان بابامم .‌  

💌
باز خوبهمن از اونجایی ک مث عنترم عنتر حلوم کم میاره تا اخر عمرم  وبال گردن مامان بابامم .‌  ...

عزیزم شانس ادم بایدخوشگل باشه قیافه خوب واسه ادم چیکارمیکنه  اگه ازدواجم کنی ادم بدخدانکرده نصیبت بشه اونم اصلاااافایده ای نداره♥

وای منم حتی کوچکترین کارا هم یه دردسری توش میفته 

وااااااای دقیقا منم دیگه بریدم 😭

دعا کنید بمیرم، مرسی🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤 یه آدمِ بی نهایت تنها💘 اگه تنها نیستی و این امضا رو میبینی، تنها نبودنت رو قدر بدون که بزرگتریییین نعمته😓 
اخه من هردوشو ندارم امروز فرداهاس ک خودمو بکشم خودم خلاص شم و بقیع ام  ولم کنن

عزیزم  مگه خونه بابات آسایش نداری؟

گورپدرشوهر

ن ندارم. هروق ی چی میشه بابام میگ  برو با اون قیاف فلانت😭

اخییی گلم قیافه که دستم آدم نیس خداآفریده باچیزخداکه نمیشه جنگید.پدرته دیگ چیکارمیشع کرداونم اشتباه میکنه

فقط مواااظب باش روحیت نبازی به خودت برس 💞🌺

باز خوبهمن از اونجایی ک مث عنترم عنتر حلوم کم میاره تا اخر عمرم  وبال گردن مامان بابامم .‌  ...

تااااااااا دلت بخواد دختر به چههههه زشتی دیدم که زیبایی بختش به زیبایی آنجلینا جولیه!! 

یه دختر به چهههه زشتی میشناسم ک 3 تا جاری داره، 

جاریاش قیافه شون از خودش خیلیییی بهتره، 

با اون وجود این عزیز ترین عروس تو خونواده شوهرشه، 

مادرشوهرش کم مونده براش خودکشی کنه!! 

با اینکه یه سر سوزنم از جاریاش خوش اخلاق ترم نیست... 

شوهرشم پولدارم هست... 

بعد اونوقت من خودم انقدر نازم هرکی میبینتم با دهن باز نگام میکنه، 

عوضش کلیییییییییی آدم حسود تو زندگیم، تو فامیلام، تو مدرسهٔ، تو دانشگاه، تو محل کار بودن که بارها و بارها از حسودی ننمو گایی*دن😭😫😫😭😭

یه بار یه جایی بود اونجا کار می‌کردم، به حدی از حسودیه اینکه پسرای اونجا بهم نگاه میکردن، 

به حدیییییی دختراش اذیتم کردن ک هیچ چاره ای جز استعفا دادن از کارم برام نموند🤦🏻‍♀️

از یه ور مشکل استارتر رو هم دارم، خيلیییی زیاد دلم میخواد بمیرم خلاص شم... 

خلاصه اینارو گفتم بدونی قیافه هیچ اهمیتی نداره،

اگرم داشته باشه، با وجود زشتی هم میشه ب آینده امیدوار بود، شاید توام یکی از اونایی شدی که با وجود زشتی خيلی زیاد خوشبخت میشن ^^

برات دعا میکنم، توام برا من دعا کن☺️❤️

دعا کنید بمیرم، مرسی🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤 یه آدمِ بی نهایت تنها💘 اگه تنها نیستی و این امضا رو میبینی، تنها نبودنت رو قدر بدون که بزرگتریییین نعمته😓