2821
2789

خانواده منم اینجور

لطفا دعا کن عشقم خوب بشه اجرت با امام حسین❤💕راه خیلی سختی در پیش دارم باید درسم تموم بشه عشقم کار بهتری پیدا کنه تا بیاد و منو ببره نگهداره🥺🐈اولین قرار رژ نداشتم خودکار صورتی مالیدم به لبم وقتی دید خودکار همون لحظه رفت برام رژ خرید 💄رفتیم کافه گردنبند که اسمم بود انداخت گردنم ☕نشستم کنارش دستمو محکم گرفت انگار هیچ غم و غصه ای نداشتم همه رو یادم رفت 🤝 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یعنی میشه یه روز منو هم مثل خواهرم دوست داشته باشه 

دیشب دست خواهرم رو می خواست بگیره متوجه نشد دست منو گرفت وقتی فهمید دست من بوده دستمو پرت کرد بیرون و دست خواهرمو گرفت خوب چرا مگ من چمه 

یعنی میشه یه روز منو هم مثل خواهرم دوست داشته باشه  دیشب دست خواهرم رو می خواست بگیره متوجه نش ...

چن سالته

لطفا دعا کن عشقم خوب بشه اجرت با امام حسین❤💕راه خیلی سختی در پیش دارم باید درسم تموم بشه عشقم کار بهتری پیدا کنه تا بیاد و منو ببره نگهداره🥺🐈اولین قرار رژ نداشتم خودکار صورتی مالیدم به لبم وقتی دید خودکار همون لحظه رفت برام رژ خرید 💄رفتیم کافه گردنبند که اسمم بود انداخت گردنم ☕نشستم کنارش دستمو محکم گرفت انگار هیچ غم و غصه ای نداشتم همه رو یادم رفت 🤝 
چیشده مگه تعریف کن

هیچ وقت منو دوسم نداشت هیچ وقت هیشه بهترین چیزا برا خواهرم بود رفته برا خواهرم ۴ تا النگو خریده ولی برا من تو عمرش هیچی نخرید هیچی هیچ وقت بهم محبت نکرد باورت میشه هیچ وقت بوسم نکرده هیچ وقت بغلم نکرده هیچ وقت دخترم بهم نگفته ولی برا خواهرم دخترم دخترم از زبونش نمی افته

عزیز دلم تو سن حساسی حتما هستی وگرنه همه مادرها بچه ها رو دوست دارن چون از گوشت و خون خودشون هستن&nb ...

ولی مامان من اینجوری نیس انگار نه انگار وجود دارم براش 

خدا صبرت بده فقط 

تنها راه قبولی دانشگاه تو شهر دیگه و راحت شدن از دستشون

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز