2777
2789
عنوان

ناخن

123 بازدید | 16 پست

سلام دخترا خوبید؟ من کاشت ناخن داشتم برداشتمش حالا ناخنم به شدت نازکه ....چند وقت دیگه عروسی داریم دلم‌میخواد ناخن بزارم، از طرفی میترسم، اتفاقی برای ناخنم نمی افته 🥺؟؟ 

البته دیگه بار آخرمه که کاشت میکنم ، ❤ناخن فقط طبیعی ❤

کاشت نذار دیگه

هی کاشت هی برداشت  

ناخن خودت رو تقویت کن،نهایتا برای عروسیت ناخن مصنوعی میذاری که همون شب رسیدی خونه بتونی بر داریش

‏        «ما فاتَكَ لم يُخلق لكَوما   خُلِقَ لكَ لن يفوتكَ!»                  آنچه را از دست دادی برای تو آفریده نشده و آنچه برای تو آفریده شده است را هرگز از دست نخواهی داد.‌‌‌.                                                                                         هوچی گری  اولین دستاویز کسایی هست که دلیلی منطقی برای رفتار و حرکاتشون ندارند !                                            🖤 ۱:۲۰ 🖤 فراموش نخواهیم کرد..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم صدف ناخن داغون میشه 

نمیدونم مشورت کن با یکی

اگر با ارایشگاه مشورت کنی احتمالا بهت بگن همین یه بار رو بیار، چون 90 درصدشون فکر پول خودشونن

ولی به نظرم همین ناخن خودتو لاک بزن یه عروسی ارزش نداره ناخناتو نابود تر از اینی که هست بکنی❤

منم همین اشتباه رو کردم 

نه چیزی نمیشه فقط بزار بلند شه 

تا ناخن جدید بیاره 

روغن کوتیکول ناخن میتونی بگیری 

روغن زیتون هم از یه ناخن کار شنیدم خیلی خوبه

برای عروسی یه لاک خوشگل ساده بزن 

بهش فکر نکن از عروسی لذت ببر مبارکهههه 🌹

چیزیش نمیشه  وفتی ریمو میکنی مشخصه ناخن زیر مواد چون سوهان کشی شده نازکه ولی وقتی ناخن رشد میک ...

میگم دیگه ناخن کاشت جدا از مسائل شرعی از لحاظ بهداشتی داغون میشه ناخن و کلی میکروب زیرش میمونه و صدف ناخنم داغون میکنه

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠