2777
2789
عنوان

خواستگار خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 1736 بازدید | 77 پست
  بله  خیلی روم تعصیر گذاشتید دیگه منضرف دارم میشم

تاثیر 

برو سر درست دختر خوب   

‏        «ما فاتَكَ لم يُخلق لكَوما   خُلِقَ لكَ لن يفوتكَ!»                  آنچه را از دست دادی برای تو آفریده نشده و آنچه برای تو آفریده شده است را هرگز از دست نخواهی داد.‌‌‌.                                                                                         هوچی گری  اولین دستاویز کسایی هست که دلیلی منطقی برای رفتار و حرکاتشون ندارند !                                            🖤 ۱:۲۰ 🖤 فراموش نخواهیم کرد..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر ۱۴ ساله با پسر ۱۶ ساله؟؟؟

اینا فردا بزرگ شدن نمیگن چرا برا ما تصمیم گرفتین؟

میتونن از پس زندگیشون بر بیان؟؟

پسر ۱۶ ساله میفهمه زن داری یعنی چی؟؟

دختر ۱۴ ساله میفهمه شوهر داری یعنی چی؟

زندگی خاله بازی نیست 

دخترتو میخوای به پول داییش بفروشی؟

دیوونه کجا داره جز در خونه ی حسین❤                                         هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری/        بخدا روضه ی ارباب جای عبد روسیاهه🖤اگه روسیاهی رو کن اینجا بهترین پناهه❤توی سختی ها و تو نا امیدی بگو حسین/اگه آخرِخط دیگه رسیدی بگو حسین🖤بین این همه زشتی و پلیدی بگو حسین❤اگه از همه ی دنیا بریدی بگو حسین🖤بی نیازِ غیر بشی بگو حسین❤عاقبت بخیر بشی بگو حسین❤
نه  دخترم ۱۴ نوه داییش ۱۶

@نی_نی_یار_پنج  

@نی_نی_یار_3  

سلام ،تاپیک کودک همسری و بازی با اعصاب کاربران ..

‏        «ما فاتَكَ لم يُخلق لكَوما   خُلِقَ لكَ لن يفوتكَ!»                  آنچه را از دست دادی برای تو آفریده نشده و آنچه برای تو آفریده شده است را هرگز از دست نخواهی داد.‌‌‌.                                                                                         هوچی گری  اولین دستاویز کسایی هست که دلیلی منطقی برای رفتار و حرکاتشون ندارند !                                            🖤 ۱:۲۰ 🖤 فراموش نخواهیم کرد..

در این سن؟

اونم ازدواج؟

اصلا هنوز اون دختر بچه میدونه چه مسولیت بزرگ و خطرناکی رو داره قبول میکنه؟

حداقل در حد دوستی و اشنایی مشکلی نیست ولی ازدواج مگه الکی هست که در این سن صورت بگیره

زندگی موسیقی گنجشک هاست🕊🕊                                            زندگی باغ تماشای خداست🌳                                                 زندگی یعنی همین پرواز ها 🦋       صبح ها 🌻🌱                                                          لبخندها 🙂🧡                                                             آواز ها 🎵..

خخخخ. ولی منو شوهرم ۳ سال تفاوت سنی داریم ولی اینا هنوز بچه آن. پسره هنوز سیبیلاش در نیومده😣..

اصن اختلاف سنی رو ولش

چجور میتونین رو پسر 16 ساله حساب وا کنین

اصلا همچین اشتباهی نکنین

ب دخترت هم نگو و فکرش مشغول نشه

دهه هشتادی هایی ک براشون جک میساختن، صبور ترین نسل از آب در اومدن.اونا شاهد قتل هم نسل هاشون ب دست پدر،همسر یا برادر شون بودن!شاهد کرونا درست وسط آرزو هاشون بودن!اونا مجازی تحصیل کردن در حالی ک کنکور واقعی تو راه بود!ولی بازم برای رویا هاشون جنگیدن!        #احمقهارو_معروف_نکنیم                      فاز اون 16 میلیون نفری ک دنیا جهان بخت رو فالو کردن اصلااااا نمیفهمم!!!                            ? are we too young for this                               آیا ما برای این خیلی کوچک نبودیم؟ !

عزیزم اینکارو نکنیا 

دخترت بزرگ شه اگه هر اتفاقی تو زندگیش بیفته میگه تقصیر مامانم بود منو به پول فروخت

دخترتو حمایت کن خودش موفق بشه و بتونه خرج خودشو در بیاره شوهر اونم ۱۴ سالگی؟؟؟؟

امیدوارم حالت خوب باشه که داری این تاپیکو میزنی😑😑😑😑

یا شوخیه

یا ساقیه

داداش داری میگی دخترم ۱۴ پسره ۱۶😑😑😑ماذا فاذا

بچه بازیه مگ

بخدا من نمیفهمم بعضیا چی فرض میکنن میخوان چنین کاری در حق فرزندشون کنن

میشه برای رسیدن به عشقم و خواسته هامون یه صلوات بفرستی؟😔😍😘😭😭😭😭😭😭💔🖤
دختر ١٤ ساله چی میفهمه از زندگی?(با عرض معذرت از خانومای متأهل ١٤ ساله همه چی دون سایت) بذار بچگی ک ...

ما که‌ بزرگیم ، هنوز خیلی چیزا حالیمون نیست و تو زندگی  با مشکل رو به رو میشیم 

چه برسه به یه دختر ۱۴ ساله 😐