2777
2789
عنوان

کیا بچه هاشون تازه سه سال تموم کردن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 34 پست
الان انقدر خودمو زدم که حالی برام نمونده.بسکه جیغ میزنه گریه میکنه دیگه اعصاب برام نمونده

جلوی پسرت خودتو نزن ک نقطه ضعفتو بگیره و همیشه باهاش اذیتت کنه محکم باش و رک بعدم خیلی بد بود بزن رو دستاش و اصلا نگاشم نکن ی کم تنبیه شه اروم میشع و ازت حساب میبره

گریه هاشو چیکار کنم.سر هرچیزی بهونه میاره و گریه میکنه

معمولا توی این سن اینطورین.میخواد خودش رئیس باشه😁

کم کم از سرش میافته.سعی کن حساس نشی که بدتر میکنه.

وقتی اونجوری میکنه‌شما کاری دیگه انجام بده.یا بدون توجه به حرکاتش حواسشو به چیز دیگه ای پرت کن.

همیشه یادمان باشد که:نگفته ها را میتوان گفت،ولی گفته هارو نمیتوان پس گرفت! چه سنگ را به کوزه بزنی چه کوزه را به سنگ؛شکست با کوزه است...!دلها خیلی زود از حرفها می شکنند!                                                          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من تازه رفتع تو 4اینقد. لجبازه و وسایل پرت میکنه سر هرچیزی الم شنگه ب پا میکنه روانشناس گفت تو ا ...

سباستی ک بچه های الان دارن ما داشتیم الان برا خودمون کسی بودیم🤦‍♀️

İyi ki sevmişim seni
معمولا توی این سن اینطورین.میخواد خودش رئیس باشه😁 کم کم از سرش میافته.سعی کن حساس نشی که بدتر میکن ...

تو اتاق کولر نیست گرمه.اومده اینجا نشسته میگه ناهارمو بیار اینجا.آووردم اینجا.باز داره بهونه های الکی میگیره وسیله پرت میکنه.گریه میکنه

الانم خیس عرق نشستم اینجا.بسکه خودمو کوبیدم کل جونم درد میکنه

این حرکاتش دوره ای داره سعی کن اول خودت آرامشتو حفظ کنی بعدش هم پسرتو آروم کنی

پسر منم سه سال و نیمشه قبلش همینجوری بود وقتی خودمم جیغ وداد میکردم اونم بدتر میشد ولی سعی میکردم بجای داد وفریاد بغلش کنم اینجوری بهتر میشد

خداروشکر یه چندماهی هست ازسرش افتاده و خیلی بهترشده

خیلی حساسیت بخرج نده میگذره دوره داره

بی توقع مهربان باشیم...
دست خودم نیست.دیگه اعصابی برام نمونده

رو سر خودت خاای نکن دیگه میفهمه چطوری اعصابتو بهم بریزه و هرروز ازش استفاده میکنه اقتدار و سیاست داسته باش تنبیه کن و هندزفری بزن تا بیاد التماست کنه بعدم ک اومد طرفت قبولش کن ن زودا ولی خو کم کم کوتاه بیا و بگو اگع ای کارو کردی دیگه جوابتو نمیدم 

این حرکاتش دوره ای داره سعی کن اول خودت آرامشتو حفظ کنی بعدش هم پسرتو آروم کنی پسر منم سه سال و نیم ...

صبح تا شب در حال نق زدنه

بخدا اطرافیانم میبینم بچه رو میندازن اینور اونور میرن پی خوشی خودشون.اونوقت من که از همه چیزم بخاطر بچه زدم انقدر لوس بار اومده

رو سر خودت خاای نکن دیگه میفهمه چطوری اعصابتو بهم بریزه و هرروز ازش استفاده میکنه اقتدار و سیاست داس ...

انقدر جیغ میزنه جیغ میزنه تا من خودزنی کنم

مثلا از صبح خودمو کنترل کردم.الان دیگه اعصابم نمیکشه

انقدر جیغ میزنه جیغ میزنه تا من خودزنی کنم مثلا از صبح خودمو کنترل کردم.الان دیگه اعصابم نمیکشه

اون جیف زد برو رو مبل دراز بکش نگاشم نکن میوه هم پوست بگیر بخور اصلا فک کن وجود نداره ها بعدم دیدی صداش رو مخه برو هندزفری بزن

صبح تا شب در حال نق زدنه بخدا اطرافیانم میبینم بچه رو میندازن اینور اونور میرن پی خوشی خودشون.اونوق ...

آره والا زیادی هم بهشون رو بدی خودت از رو میری و بدتر سرت درمیاد

ان شاءالله بهترمیشه

بی توقع مهربان باشیم...