2777
2789
عنوان

شوهر یا دوست پسر فروردینی

| مشاهده متن کامل بحث + 3390 بازدید | 260 پست
وای ارررره بعدشوهر من نفهم ترازنامه س ادعاش...... ادمو پاره می‌کنه من خودمم فروردین ولی مرداس به درد ...

فقط اگر  دائم ازشون تعریف کنی و هرچی گفتن هیچی نگی میشه باهاشون زندگی کرد      ولی اون دیگه اسمش زندگی نیست

خدایا شکرت. 
مثلا چکارا میکنن؟ عاشقم چجوری می‌فهمید. ممنونم که نظر دادید 

اوایلش ابراز میکنن وقتی مطمئن بشن فهمیدید دیگه محاله ابراز کنن

اهل گل کادو نیس همسرم ولی یهو چیزایی میخره که فقط منو خوشحال کنه مثله یه آبنبات چوبی اصلا اهل خیانت نیستن دروغگو نیس ترجیح میده بجنگه تا اینکه دروغ بگه و اصلا توانایی بخشش رو نداره اینا ویژگی های یه فروردینیه که متاسفانه یا خوشبختانه همسره بنده همه رو هم داره ولی در کل داشتن یه فروردینی خوبه تو زندگیت باشه فقط باید قلقشو بدونی خانومی

ممنون از شما که وقت گذاشتی خوندی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فروردینی بهتون محبت نکرده؟ 

چرا بشدت باهام مهربونه فقط خودرای و از خود راضیه ولی منو هیچوقت نمیکوبه این اخلاقش بیشتر با غریبه تر هاس برای من خوب بوده همیشه

آفرین دقیقا همینه منم برادرم فروردینی هست 

باهاتون خوبه؟ زن نداره ک ازدواج کرده باشه باهاش

مظلومه ک ظالم به وجود میاد    خانمها ب خودتون بد نکنید جلوی بت هایی ک ساختید چ مادر چ پدر چ مادرشوهر وایسی.اینا بی احترامی نیست اینا گرفتن حقه. آگاه کردن بقیه و ایجاد حریم خصوصی برای خودمون هست عزت نفس مهم ترین دارایی انسان هست   پول مهم هست اما اولویت نیست. پس بخاطر پول ازدواج نکنید چون 3 سال اولش خوبه بعد اخلاق طرف تغییر میکنه.    کتاب بخونید بیخودی ناز شوهر رو نکشید محبت بی جا نکنید  حرف مردم مهم نباشه حاضر جواب باشید و تمرین کنید ک بلد بشید  با فیلم دیدن   خدارو باور کنید هرکس تقاص کاراشو میده اگه بعد ی سال نده بعد 10 سال میده صبر خدا 40 ساله   زود از کوره درنرید. سیاست ب معنی بد بختی زن نیست   زن باسیاست   خودشو بخاطر هرکس عوض نمیکنه  خود شیرین نیست    حسودی کردن ینی قبول کردن بی عرضگی خود.  کسی خاست دستتون بندازه دستش بندازید تا یاد بگیره شوخی با شما یعنی چی   راز دل ب هیچکس نگید 
اوایلش ابراز میکنن وقتی مطمئن بشن فهمیدید دیگه محاله ابراز کنن اهل گل کادو نیسنظر دادید. همسرم ولی یهو چیزایی ...

زنده باشید ممنونم    خیلی لطف کردید 

من خاستگار فروردینی برام پیداشده

مظلومه ک ظالم به وجود میاد    خانمها ب خودتون بد نکنید جلوی بت هایی ک ساختید چ مادر چ پدر چ مادرشوهر وایسی.اینا بی احترامی نیست اینا گرفتن حقه. آگاه کردن بقیه و ایجاد حریم خصوصی برای خودمون هست عزت نفس مهم ترین دارایی انسان هست   پول مهم هست اما اولویت نیست. پس بخاطر پول ازدواج نکنید چون 3 سال اولش خوبه بعد اخلاق طرف تغییر میکنه.    کتاب بخونید بیخودی ناز شوهر رو نکشید محبت بی جا نکنید  حرف مردم مهم نباشه حاضر جواب باشید و تمرین کنید ک بلد بشید  با فیلم دیدن   خدارو باور کنید هرکس تقاص کاراشو میده اگه بعد ی سال نده بعد 10 سال میده صبر خدا 40 ساله   زود از کوره درنرید. سیاست ب معنی بد بختی زن نیست   زن باسیاست   خودشو بخاطر هرکس عوض نمیکنه  خود شیرین نیست    حسودی کردن ینی قبول کردن بی عرضگی خود.  کسی خاست دستتون بندازه دستش بندازید تا یاد بگیره شوخی با شما یعنی چی   راز دل ب هیچکس نگید 

مغرور

درونگرا

پیچیده و مرموز

ولی اگه قلقش دستت بیاد یا عاشقت بشه ، خیلی مهربون می‌شه و هوات رو داره

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

شاید عزیزم اینا که ماروکشتن با عاشق پیشگیشون فقط اینا و زناشون آدم انگار

خیلی  فرودینیا ریا کار هستنا      شک نکن    تو باطن زندگیشون خوب هم نباشن  میگن ما عالی هستیم  چون مغرور هستن  نمیخوان  کسی ضعف زندگیشون رو ببینه 

خدایا شکرت. 
شاید عزیزم اینا که ماروکشتن با عاشق پیشگیشون فقط اینا و زناشون آدم انگار

ینی زن دوستن ولی برای بقیه گارد میگیرن؟ یا با بقیه بدن؟ پولدار هم هستن فروردینی ها؟ 

زنده باشید ممنونم    خیلی لطف کردید  من خاستگار فروردینی برام پیداشده

شما سعی کن خودشو بشناسی یه وقتا پیش میاد هرکس فرق داشته باشه متولدین هر ماه نسبتا شبیهن نه کاملن، من اول ازش بدم اومد الان دیوونشم😂

[QUOTE=243064458]باهاتون خوبه؟ محربونه و مغرور یا خیلی دوسم داره ولی توبعضی چیزاحرف حرف خودشه به شدت مغروره.گاهی توخونه خوش اخلاقه ولی بیشتروقتاساکت ولی خونه مامان جونش وتوفامیل خودش پایه خندشونه بهشم میگم میگه اخه من وقتی میام خونه خستم.راست هم میگه صبح میره ده شب میادمنم کادی به کارش ندارم هرجوررفتارکنه زیادخودمودرگیرش نمیکنم

انچه مرانکشدقوی ترم میکند😍😍😍
اوایلش ابراز میکنن وقتی مطمئن بشن فهمیدید دیگه محاله ابراز کنن اهل گل کادو نیس همسرم ولی یهو چیزایی ...

وای اصلا دروغ نمیگن

مجسمه ی صداقتن

دوست نی نی سایتی عزیزم لطفا برای شفای بیمارم دعا کنید.

فقط اگر  دائم ازشون تعریف کنی و هرچی گفتن هیچی نگی میشه باهاشون زندگی کرد      و ...

دقیقا برو تاپیک اخرمو لخون

الهم صلی علی محمد وآل محمد         خدایاهمه روبه ارزوهاشون برسون مارو هم به حاجت دلمون برسون                                                                                 الهی آمین یارب العالمین                                       💪 پیش به سوی تناسب اندام👈 باقد169 💪وزن اولیه:51🔐 هدف اول55🔓هدف دوم60🔓هدف سوم65🔐وهدف اخر69🔐من میتونم به وزن ایده آلم برسم💪 امروز تاریخ1400/5/15           من الان قفل۶۰رو بازکردم😍باقیشم به امیدخدا میتونم😍