شب_چله مدیر استارتر عضویت: 1401/04/03 تعداد پست: 392 عنوان در مورد چله سوره حشر سوال دارم🥺🥺 212 بازدید | 13 پست خانوما من میخوام تا روز اعلام نتایج چله سوره حشرو انجام بدم ولی خب کمتر از یه ماه دیگه اعلام نتایجه به چهل روز نمیرسهاشکال نداره تو بعضی روزا دوتا بخونم تا بشه چهل تا؟ اینجوری قبوله؟ کاربری صدممه😐نی نی یار تعلیق نکن تولوخداااا🥺😂 1401/04/10 | 10:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
در_انتظار_تو عضویت: 1400/07/26 تعداد پست: 9702 چله گرفتن یعنی باید چهل روز بشه ولی ممکنه قبل از چهل روز حاجت روا بشی أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني. سوره انبیا
شب_چله مدیر استارتر عضویت: 1401/04/03 تعداد پست: 392 چله گرفتن یعنی باید چهل روز بشه ولی ممکنه قبل از چهل روز حاجت روا بشی خب الان همون روزی یکی بخونم گیج شدم🤦🏻♀️ کاربری صدممه😐نی نی یار تعلیق نکن تولوخداااا🥺😂
mahta_gilani عضویت: 1399/11/21 تعداد پست: 1963 نیت کن تا روز اعلام نتایج و گرفتن حاجتت ۴۰ مرتبه سوره حشر رو بخونی من چهل شب شبی ۱ دونه خوندم حاجتمو گرفتم معجزهءعشق اتفاق افتاد
روژان۹۴۹۴ عضویت: 1401/02/01 تعداد پست: 24213 نیت کن تا روز اعلام نتایج و گرفتن حاجتت ۴۰ مرتبه سوره حشر رو بخونی من چهل شب شبی ... خوشبحالت عزیزم برای منم دعا کن خدا حاجتمو بده
در_انتظار_تو عضویت: 1400/07/26 تعداد پست: 9702 خب الان همون روزی یکی بخونم گیج شدم🤦🏻♀️ اره بخون تا هر وقت که نتایج اومد اگه حاجت روا شدی تا پایان چله ادامه بدهبرای شکرگزاری حاجت روا هم نشدی چون نیت کردی باید ادامه بدی (حکم نذر داره ) أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني. سوره انبیا
شب_چله مدیر استارتر عضویت: 1401/04/03 تعداد پست: 392 نیت کن تا روز اعلام نتایج و گرفتن حاجتت ۴۰ مرتبه سوره حشر رو بخونی من چهل شب شبی ... اها ینی چله رو یجور دیگه بردارمتا روز اعلام نتایج چهل سوره بخونم درسته؟ کاربری صدممه😐نی نی یار تعلیق نکن تولوخداااا🥺😂
شب_چله مدیر استارتر عضویت: 1401/04/03 تعداد پست: 392 اره بخون تا هر وقت که نتایج اومد اگه حاجت روا شدی تا پایان چله ادامه بده برای ش ... باشه عزیزم ممنون کاربری صدممه😐نی نی یار تعلیق نکن تولوخداااا🥺😂
mahta_gilani عضویت: 1399/11/21 تعداد پست: 1963 خوشبحالت عزیزم برای منم دعا کن خدا حاجتمو بده حتما حاجت میگیری معجزهءعشق اتفاق افتاد
mahta_gilani عضویت: 1399/11/21 تعداد پست: 1963 اها ینی چله رو یجور دیگه بردارم تا روز اعلام نتایج چهل سوره بخونم درسته؟ بله چون میگی زمانت جور در نمیاد کمتر از ۴۰ شب میشه معجزهءعشق اتفاق افتاد
روژان۹۴۹۴ عضویت: 1401/02/01 تعداد پست: 24213 حتما حاجت میگیری انشالله عزیزم بخدا صدددتا نذر کردم چله یاسین گرفتم ختم گرفتم رفتم تا مشهد نماز استغاثه خوندمهنوز هیچی
شب_چله مدیر استارتر عضویت: 1401/04/03 تعداد پست: 392 میشه یه توضیح کوچولو بدی چله سوره حشر برای چیا خوبه؟ برای حاجت گرفتن در کل خوبهتو نی نی سایت خیلی راجبش هست بزن تو گوگل تاپیکاشو بخون همه جور حاجتی ازش گرفتن کاربری صدممه😐نی نی یار تعلیق نکن تولوخداااا🥺😂
شب_چله مدیر استارتر عضویت: 1401/04/03 تعداد پست: 392 بله چون میگی زمانت جور در نمیاد کمتر از ۴۰ شب میشه مرسیی کاربری صدممه😐نی نی یار تعلیق نکن تولوخداااا🥺😂