2777
2789
عنوان

خواهرمو بدرقه کردم برای کنکور

259 بازدید | 7 پست

میشه از ته دل یه حمد بخونید برای تمام کنکوریا

ابجیم خیلی خونده خیلی زحمت کشیده مطمئنم عالی میشه ولی شمام دعا کنید واسه تمام کسآیی که امروز کنکور دارن

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واسه منم دعا کن

برای همتون قران میخونم عزیزم استرس نداشته باشه از خدا میخوام خوشحال از سر جلسه پا شی

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛
خوش بوی حال خواهرت .منم امیدوارم به حقش برسه 

انشالله همه کسایی که تلاش کردن برسن

چشم حتما 🌸

ان شاءالله موفق باشه🙏🏻

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
برا منم دعا کنین

انشالله که به چیزی که میخواهین برسین