2777
2789

خب اگه رو یکی کراش دارین باید بفهمین اون از چه ادمی خوشش میاد اگه اون خصوصیات موردنظرشو داشتین ب چشمش بیارین تا متوجه تون بشه و ایشالا ک عاشقتونم بشه😁😁

من خودم با اکانت فیک از کراشم پرسیدم از چه جور دختری خوشش میاد گف دختر خنگ و مهربون قد بلند و موبلند  خلاصه چند تا از ویژگی هایی ک داشتم و سعی کردم در برخوردایی ک داشتیم اون خصوصیاتو نشونش بدم😁

من تلاشمو کردم ولی نمیدونم دیگه جذب شده بنده خدا یا نه🥲خیلیم پسر مغروریه🥲🥲

این!کاربری مال دوستم بوده ازش گرفتم سوالی درمورد تاپیکای قبلی نپرسید ممنون ❤️🌹

خب بستگی داره چقدر میبینیش اشناس یا نه

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود                     تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨                

بریم بخوابیم تو خواب ببینیم عاشقمون شده😹😝

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودتو بکشی هم ، تا اون نخواد نمیشه.

راستی، زیاد با اکانتای فیک امتحانشون نکنید، مخصوصا با عکس دختر داف و خوشگل.

توقع طرف بالا میره، . 

و اعتماد بنفس کاذب میگیره و دیگه محلتون نمیده. 

اصلا هم نفهمیده ک تو با یه اکانت دیگ اومدی سراغش😂😂😂

چرا شک کرده بود گف اشنایی 😁😁منم ریدم بهش گفتم نه و دیگه بهم پیام ندادیم ولی به اطلاعاتی ک میخاستم رسیدم 😁😁

خودتو بکشی هم ، تا اون نخواد نمیشه. راستی، زیاد با اکانتای فیک امتحانشون نکنید، مخصوصا با عکس دختر ...

بهد خدایی چجوری از پسرایی ک میان معیاراشونو ندیده نشناخته به یکی میگن خوششون میاد😑😑

به جهانی ندهم گوشه ی تنهایی را ...🍃
خودتو بکشی هم ، تا اون نخواد نمیشه. راستی، زیاد با اکانتای فیک امتحانشون نکنید، مخصوصا با عکس دختر ...

حقققق تا خود صبح🖐🏼

با یه اکانت نفوذ کردم اطلاعات دراوردم کشیدم بیرون دیگه😁

بهد خدایی چجوری از پسرایی ک میان معیاراشونو ندیده نشناخته به یکی میگن خوششون میاد😑😑

🙄😂

حقققق تا خود صبح🖐🏼 با یه اکانت نفوذ کردم اطلاعات دراوردم کشیدم بیرون دیگه😁

البته قصد جسارت بشمارو ندارم نمیگم خوشکل نیستی.

😘 

ولی در کل من تجربشو دارم، طرف کلی معرور شد.

اما دفعه ی بعد کهبرعکس  یکی روم کراش بود، دیگه اینکارو نکردم.  هرچند همینم درپیت ازاب درومد، 😂