2777
2789

شیر خودمو میخوره نمیدونم دلیلش چیه آخه

رسیده ام به خدایی که اقتباسی نیست ✨                        طریقتی که در آن حکم ها قیاسی نیست🌸                        خدا کسی است که باید به دیدنش بروی 🦋                     خدا کسی که از او سخت میهراسی نیست 🌱                       به مهربانی و بخشایش خدا سوگند🍃                             خطا نکردن ما غیر ناسپاسی نیست✨   ✨ یاازاول دل به رویایی نبند یابراین رویای ویران گریه کن...✨🌸💔

حتمااااا دکتر ببرش

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لبنیات و پروتیین گاوی و هرچیزی که توش شیر داره رو نخور

اگه راجع به معنیه نام کاربریم براتون سوال پیش اومده باید خدمتتون عرض کنم که من یک عدد کورد میباشم و هناسگم در زبان کوردی به معنای نفسم میباشد  

بخدا خانمای اینجا دکتر نیستن گلم

همیشه این دیالوگ لیلا حاتمی توی ذهنم تکرار میشه:👀یه کاری واسه من بکن...چمیدونم! مثلا ساعتتو دربیار بذار روی میز بگو واسه تو کردم.🤛بیا یه کاری کن که فقط واسه من باشه! مثلا روز کاریت بیا اینجا بگو اومدم تورو ببینم. سر راهت گل دیدی عکس بگیر بگو یاد تو افتادم، یه جا شعر شاعر مورد علاقمو دیدی بفرست واسم، ولی دروغی نباش...!🌿یعنی دیدی هیچکاری نیست که دلت بخواد بخاطر من انجامش بدی منو حذف کن از زندگیت.🚶‍♀️👐
نترس عزیزم منم مثل تو میترسیدم دورش بگردم ک    . ووونش داره بزرگ میشه عزیزم وقتی زور میزن ...

😐

اگه راجع به معنیه نام کاربریم براتون سوال پیش اومده باید خدمتتون عرض کنم که من یک عدد کورد میباشم و هناسگم در زبان کوردی به معنای نفسم میباشد  
لبنیات و پروتیین گاوی و هرچیزی که توش شیر داره رو نخور

نه عزیزم اگه به لاکتوز شیر حساسیت داشته باشه همون اول دیده میشه و در ضمن بگم اسهال میشه بچه د  حدی که باسن بچه رو میسوزونه این چیزی نیست 

فقط نظرات و بخون توروخدا فقط و فقط دلیلش آلرژیه که باید بره متخصص 

نه عزیزم اگه به لاکتوز شیر حساسیت داشته باشه همون اول دیده میشه و در ضمن بگم اسهال میشه بچه د  ...

لاکتوز شیر نه گلم احتمالا مادر پروتیین گاوی مصرف کرده یا چیزی که بچه بهش آلرژی داشته برا همین تو مدفوعش رگه خون هست دختر منم همینجوری بود

😐

چیه یک کم اطلاعات داشته باش بعد بیا استیکر بذار مادر یا بچه چهار ساله ام ها دیگه والهی از شما بیشتر پیرهن پاره کردم من خودمم اینقدر ترسیده بودن که  اسهال خونی باشه و چیزی نبود فقط به خاطر اینکه زو  میزنه مقعدش حالت فیبره زخم میشه و یه رگه خون میزنه تمااام به لاکتوز شیر هم اگه حساسیت داشته باشه من دخترم به لاکتوز شیر حساسیت داشت  دیگه میدونم که با خوردن مواد لبنی یا هر چیزی که توش لبنیات باشه بچه اسهال میشه ه اینکه خون بزنه 

بله همه دکتر نیستن جانم اما حداقل میان یه راهنمایی میکنن مادر دلگرم میشه که مشکله خودش تنها نبوده و کمی از سر در گمی در میاد.

استارتر عزیز مامان خانم حساسیت غذایی هست و به احتمال زیاد حساسیت به لبنیات.نباید مصرف کنی پروتئین و لبنیات گاوی را.

چیه یک کم اطلاعات داشته باش بعد بیا استیکر بذار مادر یا بچه چهار ساله ام ها دیگه والهی از شما بیشتر ...

انشالله که حدس شما درست باشه و به همین سادگی باشه اما برا دختر من آلرژی بود با همین رگه خونم مشخص شد که تا همین الانم که ده ماهشه متاسفانه آلرژیش ادامه داره امیدوارم نی نی استارتر عزیز آلرژی نداشته باشه چون رژیم برا یه مادر شیرده واقعا سخته چیزی که من درگیرشم