رسیده ام به خدایی که اقتباسی نیست ✨ طریقتی که در آن حکم ها قیاسی نیست🌸 خدا کسی است که باید به دیدنش بروی 🦋 خدا کسی که از او سخت میهراسی نیست 🌱 به مهربانی و بخشایش خدا سوگند🍃 خطا نکردن ما غیر ناسپاسی نیست✨ ✨ یاازاول دل به رویایی نبند یابراین رویای ویران گریه کن...✨🌸💔
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
همیشه این دیالوگ لیلا حاتمی توی ذهنم تکرار میشه:👀یه کاری واسه من بکن...چمیدونم! مثلا ساعتتو دربیار بذار روی میز بگو واسه تو کردم.🤛بیا یه کاری کن که فقط واسه من باشه! مثلا روز کاریت بیا اینجا بگو اومدم تورو ببینم. سر راهت گل دیدی عکس بگیر بگو یاد تو افتادم، یه جا شعر شاعر مورد علاقمو دیدی بفرست واسم، ولی دروغی نباش...!🌿یعنی دیدی هیچکاری نیست که دلت بخواد بخاطر من انجامش بدی منو حذف کن از زندگیت.🚶♀️👐
چیه یک کم اطلاعات داشته باش بعد بیا استیکر بذار مادر یا بچه چهار ساله ام ها دیگه والهی از شما بیشتر پیرهن پاره کردم من خودمم اینقدر ترسیده بودن که اسهال خونی باشه و چیزی نبود فقط به خاطر اینکه زو میزنه مقعدش حالت فیبره زخم میشه و یه رگه خون میزنه تمااام به لاکتوز شیر هم اگه حساسیت داشته باشه من دخترم به لاکتوز شیر حساسیت داشت دیگه میدونم که با خوردن مواد لبنی یا هر چیزی که توش لبنیات باشه بچه اسهال میشه ه اینکه خون بزنه
چیه یک کم اطلاعات داشته باش بعد بیا استیکر بذار مادر یا بچه چهار ساله ام ها دیگه والهی از شما بیشتر ...
انشالله که حدس شما درست باشه و به همین سادگی باشه اما برا دختر من آلرژی بود با همین رگه خونم مشخص شد که تا همین الانم که ده ماهشه متاسفانه آلرژیش ادامه داره امیدوارم نی نی استارتر عزیز آلرژی نداشته باشه چون رژیم برا یه مادر شیرده واقعا سخته چیزی که من درگیرشم
اگه راجع به معنیه نام کاربریم براتون سوال پیش اومده باید خدمتتون عرض کنم که من یک عدد کورد میباشم و هناسگم در زبان کوردی به معنای نفسم میباشد