2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله 

خودم و شوهرم پارسال کرونا خیلی بدی گرفتیم بستری شد همسرم 

شب اول که نمیدونستیم خواب عجیبی دیدم که تعبیرش بیماری بود 

بارداری سوم رو هم خواب دیدم در حالی که خبر نداشتم باردارم 

زیاد شده اینا رو یادمه 

چه خوب که دارد این تا پیک شدم عزیزم به نظرت من عاشق میشم و ازدواج میکنم؟

عزیزم من که پیش گو نیستم فقط هراز گاهی بهم الهام میشه اونم بیشتر اتفاقات بد متاسفانه 

ولی عشق ورزیدن و عشق دادنیک چیز دو طرفه من به قانون جذب اعتقاد دارم اگه حس کردی کسی لایق توه و دوسش داری با تمام وجود اون رو بخواه و در تمام لحظاتت طلبش کن حتما اون هم جذب شما میشه و انشالله به زودی زود سرنوشت به بهترین شکل ممکن سر راحت قرار میگیره 

با قلبت بگو الهی آمین

عزیزم من که پیش گو نیستم فقط هراز گاهی بهم الهام میشه اونم بیشتر اتفاقات بد متاسفانه  ولی عشق ...

مرسی عزیزم من یه عادت دارم نمیدونم خوب یا بد برای اینکهب ببینم یه اتفاقی قراره بیفته یا نه اگه اون اتفاق برام حیاتی باشه استخاره میکنم بعد شکست عاطفی سخت خیلی احساس تنهایی میکردم استخاره کردم ببینم باز عاشق میشم و ازدواج میکنم بد اومد ناراحت شدم بعد اون هربار که استخاره کردم واسه این قضیه بد اومد خواستم ببینم حس تو چیه به این قضیه اگه چیزی به دلت افتاد ازت میخوام صادقانه بهم بگی

مرسی عزیزم من یه عادت دارم نمیدونم خوب یا بد برای اینکهب ببینم یه اتفاقی قراره بیفته یا نه اگه اون ا ...

ببین بعضی وقت ها عشق واقعی جلو چشمت اما نمیبینی بنظرم زیاد ذهنت درگیر نکن هر وقت قسمتت باشه میشه