الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دکتر میگه هیچ مشکلی نداری کل ازمایشات رو دادم اونام مشکلی نداشتن
همسر ازمایش داده....ببین تا میتونی رحمت گرم نگه دار اگه مشکل پزشکی نیس ...ازمایش دادی ببینی غلظت خون داری یا نه..ببین اینسری باردار شدی یه سری ایه اینا هست بزن تو نت بخون یا بنویس نگه دار پیش خودت....ببین تو میتونی مادر شی مطمین باش🤩...
خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا
اره دکتر خوبیه اما میخوام برم پیش یکی دیگه ولی الان نه چون خسته شدم از دار ...
به نظر منم یکم اصن بدنت استراحت بده شاید بدنت دارو نمیخاد اصن یکم پاکسازی شه بدنت ....خودت اصن بعد بی هیچ دارویی اقدام کن....گاهی خود این داروها اصن شاید باعثن تخمکرو الکی بزرگمیکنن ولی بی کیفیت......ببین طبیعی تقویت کن خودتو.....من دیدم کسانی که با فولیکول سایز کوچیک باردار شدن حتی درصد موفقیتشون بالاتر بوده تا اونا کهوبا دارو تو یه تاپیک اقدامی هستم من اونجا خیلیا اینجور نتیجه.....از الان اول پری خودت ببند به گرمیجات.....دمنوش گرم....زیر دلت سیاهدونه ماساژ...بادکش بعر از پاک شدنت حتمن استفاده کن.......
خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا