2777
2789

خانما ... شوهر من سربازه .افتاده مرزبانی ...۴ ،۵ ماهه داره خدمت میکنه. من ب هر دری زدم نشد انتقالیشو بگیرم ب شهر محل سکونتمون . الان لب مرزه .من یه زن تنها چ کاری ازم برمیاد...

خودشم نتونست کاری کنه ک برگرده شهرمون خدمت کنه

توورو قران بگین چیکار کنم بتونم بیارمش اینجا

دیگه واقعا تنهایی نمیتونم

مانکن های زیبا ❤ گروه قرمز❤شروع ۲۶ تیر ۴۰۲ ،وزن اولیه ۷۰، هدف اولیه۶۵،هدف نهایی ۵۰،من یه بار تونستم بازم میتونم یه باربی خوشگل بشم😍🤭
چجوریه 🤔واسه ما کسایی رو که متاهل بودن رو تو محل خودشون میزارن که 

بخدا لب مرزه ،۶۰۰ ،۷۰۰ کیلو متر دور از خونممون

مانکن های زیبا ❤ گروه قرمز❤شروع ۲۶ تیر ۴۰۲ ،وزن اولیه ۷۰، هدف اولیه۶۵،هدف نهایی ۵۰،من یه بار تونستم بازم میتونم یه باربی خوشگل بشم😍🤭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام 

لطفا واقع بین باشید صرف اینکه ایشون متاهل هست دلیل کافی برای انتقالی گرفتن نیست چون تعداد زیادی سرباز متاهل داریم مگه اینکه آشنای بانفوذ داشته باشید که در اون صورت قضیه فرق میکنه

سخن صحیح را بپذیرید حتی اگر گوینده ی آن خود به آن عمل نکند.پیامبر(ص)  🌺🤵عده ای میگن اینجا سایت بارداری و زایمانه در نتیجه مختص خانم هاست و حضور آقایون بی مورده که واقعا مایه ی تعجبه چون محتوای تاپیک ها چیز دیگه ای میگه و با یه نگاه اجمالی به تاپیک های خصوصا پربازدید میبینید که اکثرا در مورد هر چیزی صحبت میشه جز در مورد بارداری و زایمان که اگر غیر از این بود حتی دختران مجرد هم عضو نمیشدند چه برسه به آقایون چون براشون جذابیتی نداشت! در ضمن آقایون میتونن اینجا شناخت بهتری نسبت به خانم ها پیدا کنن که بعد ازدواج در زندگی زناشویی به کمکشون میاد پس با حضور آقایون داخل سایت کنار بیاید و حساسیت به خرج ندید و هر زمان براتون مزاحمت ایجاد کردند براشون گزارش بزنید یا از طریق پیام خصوصی به نی نی یارهای محترم اطلاع بدید تا برخورد کنند در غیر این صورت صرفا بابت حضورشون بازخواستشون نکنید و حرف زشت نزنید چون اینطوری فقط شخصیت خودتونو زیر سوال میبرید 🤵🌺 ((دروغ، سرآغاز همه ی بدی هاست.)) حضرت علی(ع)
سلام  لطفا واقع بین باشید صرف اینکه ایشون متاهل هست دلیل کافی برای انتقالی گرفتن نیست چون تعدا ...

دلیل کافی نیست ک من یه رن تنهام تو شهر بزرگ باید تنها شبا بخوابم میترسم دکتر تنهایی برم دو ماه سه ماه شوهرمو نبینم؟اینا دلیل کافیه ک سرباز متاهل ک مرد یه خونست تو شهر خودش خدمت کنه .نه این ک مجردا شهر خودشون باشن و مرد متاهل کیلومتر ها دوتر از خونه و همسرش . واقعا چی فک میکنین ک میگین متاهل بودن دلیل کافی نیست .فقط واسه همسر خودم نمیگم واسه تموم متاهلا باید این شرایط فراهم باشه ک شهرشون خدمت کنن

دلیل کافی نیست ک من یه رن تنهام تو شهر بزرگ باید تنها شبا بخوابم میترسم دکتر تنهایی برم دو ماه سه ما ...

بله شرایط سختیه ولی برای ارگان مربوطه اینا دلیل کافی نیست چون بازم میگم سرباز متاهل کم نداریم 

سخن صحیح را بپذیرید حتی اگر گوینده ی آن خود به آن عمل نکند.پیامبر(ص)  🌺🤵عده ای میگن اینجا سایت بارداری و زایمانه در نتیجه مختص خانم هاست و حضور آقایون بی مورده که واقعا مایه ی تعجبه چون محتوای تاپیک ها چیز دیگه ای میگه و با یه نگاه اجمالی به تاپیک های خصوصا پربازدید میبینید که اکثرا در مورد هر چیزی صحبت میشه جز در مورد بارداری و زایمان که اگر غیر از این بود حتی دختران مجرد هم عضو نمیشدند چه برسه به آقایون چون براشون جذابیتی نداشت! در ضمن آقایون میتونن اینجا شناخت بهتری نسبت به خانم ها پیدا کنن که بعد ازدواج در زندگی زناشویی به کمکشون میاد پس با حضور آقایون داخل سایت کنار بیاید و حساسیت به خرج ندید و هر زمان براتون مزاحمت ایجاد کردند براشون گزارش بزنید یا از طریق پیام خصوصی به نی نی یارهای محترم اطلاع بدید تا برخورد کنند در غیر این صورت صرفا بابت حضورشون بازخواستشون نکنید و حرف زشت نزنید چون اینطوری فقط شخصیت خودتونو زیر سوال میبرید 🤵🌺 ((دروغ، سرآغاز همه ی بدی هاست.)) حضرت علی(ع)
دلیل کافی نیست ک من یه رن تنهام تو شهر بزرگ باید تنها شبا بخوابم میترسم دکتر تنهایی برم دو ماه سه ما ...

پیشنهاد میکنم تاپیکی که لینکشو میذارم بخونید و بهش عمل کنید انشاله برای همیشه ترس و اضطراب ازتون دور میشه در ضمن دوران سربازی ایشون همیشگی نیست و گذراست پس تحمل کنید

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=8041675&slug=برای-بی-نیازی