2821
2789
عنوان

رشته حقوق برای خانم‌ها

3542 بازدید | 19 پست

حقوق وکالت تهران خوندن خوبه؟ از فضاش محیطش درس‌هاش

چجوریه؟ 

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 
رشته خوبیه ولی باید با عرض پووووزش گ.ش.ا.د کنی بخونی😁😁😅😅🙈🙈🙈

یعنی چی؟ میگن ت ن گ کنی که😂😑

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

برای خانوم خوب نیست 

لیسانس حقوق بازار کار نداره فقط حقوق وقتی خوبه که آزمون وکالت بدی که هفت خان رستم داره و خانم ها کمتر قبول میشن 

دختر همسایه ما با رتبه ۲۰۰ کنکور انسانی حقوق خوند الان بیکار رفته پشتیبان شده

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
من ترم اولم تازه درساش خیلی راحت تر از رشته ی قبلیم بود

موفق باشی

منطورمو بد رسوندم🤣🙈 منظورم این بود که باید پهن بشی یه جا فقطط بساط کنی درس بخونی شب و روز🤣🙈

نه خوشم نیومد😑 دانشجویی فقط خلاف

منم خودم با خلاف اومدم بالا اینه وضعم🤣🤣🤣

وضع بدی نیست حالا😂 تهش خوب بشه😂❤

ب هر چی علاقه داری برو اصلا فک نکن سخته یا چی یا شغل پیدا نمیشه برا خانم ها 😏 پیدا میشه خوبم میشه& ...

علاقه خالی که نمیشه، من همین الانشم وصع خوبی نداره زندگیم.

مرسی از حرفت، ایشالا همه‌ی خانوما دلشون شاد باشه

علاقه خالی که نمیشه، من همین الانشم وصع خوبی نداره زندگیم. مرسی از حرفت، ایشالا همه‌ی خانوما دلشون ...

میدونم عزیزم سخته ولی علاقه باعث میشه بتونی استارت بزنی قوی بری جلو بخونی برا هدفت 

ایشالا مشکلت حل میشه 💕🥺

🎀

2825
2823
2791
2779
2792