2777
2789
عنوان

چطوری بگم ب مامانم بنظرتون؟

195 بازدید | 12 پست

ما تقریبا یه هفته با مامانم اینا رفتیم مسافرت بعد همون اول گفتن وسیله بخریم تا تو شهرای دیگه علاف نشیم واینا رفتن فروشگاه مامانم کیفش تو ماشین بود شوهرم حساب کرد نزدیک ۵۰۰ شدتوراه ک رفتیم کلا دوبار یه نهار ویه شام خوردیم بعد ک رسیدیم مقصدمون دیدیم اذیتیم رفتیم خونه یکی از فامیلا ک کلا اونجا بودیم اون چن روزو الان برگشتیم روغنمون تمومه شوهرم میگه اون روغن مایع ک گرفتم بگو مامانو بده تابعد ک پولمو گرفتم برم روغن بخرم دستش خالیه 

منم روم نمیشه چطوری بهش بگم ک ناراحت نشه یا هرچی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا دیگه  یه روغن چیه  ما هم رفتیم با برادر شوهرم اینا  هرچی تو ماشین هرکی بود برداش ...

ماهم ک بقیه رو نمیخوایم بگیریم فقط روغنو اونم چون تمومه وفعلا شرایط خرید نداره وگرنه همه وسایلا مونده

کل راهو رفت وبرگشت این رانندگی کرد وسایلو برد واورد پول بنزینو همه رو حساب کرد منم بهش حق میدم فقط نمیدونم چطور ب اون بگم

خونتونونزدیکه؟؟ برو خونشون بگو مامان روغن ندارم پول نیوردم داری بم بدی؟؟

نه نزدیک نیس بهش زنگ بزنم بگم اگه روغن دارین اون روغنه اضافو بیاد ببره الان نمیتونه بخره ؟

نه نزدیک نیس بهش زنگ بزنم بگم اگه روغن دارین اون روغنه اضافو بیاد ببره الان نمیتونه بخره ؟

نه بنظرم زشته...رو در رو بگی بهتر .

یا ک  الان پول نداری یا پول بهت قرض بده..

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
فردا میرم خونشون اگه روم بشه میگم 😅

آره اینطور بهتر روغن وو یه چی دیگه رو بگو میخام بخرم.مثلا روغن و دو کیلو شکر...بعد پیش شوهرت بگو نگفتم مامانم داد...گفت شوهرت خرج کرد..اینم جاش

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
آره اینطور بهتر روغن وو یه چی دیگه رو بگو میخام بخرم.مثلا روغن و دو کیلو شکر...بعد پیش شوهرت بگو نگف ...

اره اینطور جلو شوهرمم بهتره فک کنه خودش داده ممنون عزیزم🥰