2777
2789
عنوان

آزمون گزینه دو یا قلمچی؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6462 بازدید | 22 پست
منم کنکوری ۱۴۰۲ هستم....ببین فقط یه توصیه دارم برات اونم اینکه هررر آزمونی که ثبتنام کردی حتمااااا ت ...

کدوم رو میری شما از اونی ک میری راضی هستی؟ چ رشته ای

🖤السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین 🖤برای رسیدن به هدفم ی صلوات مهمونم میکنی🍀همدم روزای سخت خودت باش 🌌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من آزمون های قلمچی شرکت میکردم سوالا خیلی سختن ولی سطحت میره بالاتر

یغنی راضی بودید ازش؟

کنکور دادین؟ اگه آره رتبتون چند شد؟  

🖤السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین 🖤برای رسیدن به هدفم ی صلوات مهمونم میکنی🍀همدم روزای سخت خودت باش 🌌
[QUOTE=242988702]یغنی راضی بودید ازش؟ کنکور دادین؟ اگه آره رتبتون چند شد؟  [ کنکورم امروز بود ...

خب خداروشکر ک خوب دادی انشالله ک چیزی ک میخوای قبول شی

رشتتون ریاضی؟ پایتون در چ حدی بود؟

خب خداروشکر ک خوب دادی انشالله ک چیزی ک میخوای قبول شی رشتتون ریاضی؟ پایتون در چ حدی بود؟

نه انسانی

من نظام قدیم بودم 5 سال پیش کنکور داده بودم سطحمم بیشتر کتابا عوض شده بودن پس پایین بود

خدایا مهر کسانی رو که قسمتمون نیستن به دلمون ننداز
کدوم رو میری شما از اونی ک میری راضی هستی؟ چ رشته ای

تجربیم عزیزم...قلمچی رو میدم...حدودا آره راضیم از یه طرف سطحت رو میبره بالا از یه طرفم درصدم که کم میشه بدجوری داغون میشم ولی در کل خوبه

البته یه چیزی بهت بگم...سوالای قلمچی یسریاش واقعا الکی سخته...چون میاد مثلا اطلاعات اضافه بهت میده یا یجوری میپیچوندش که گیجت میکنه از کدوم راه باید بری...همشم سخت نیس

بعد خوبیه دیگه‌ی قلمچی کارنامه‌هاش

یه روزی همههه‌ی خستگی‌هات رو میفروشی و رویاهات رو باهاش میخری   دست از تلاش کردن برندار...تو فوق‌العاده‌ای