2777
2789
عنوان

آزمون گزینه دو یا قلمچی؟؟؟

6460 بازدید | 22 پست

سلام توروخدا بگین 

من خیلی بین این دو تا موندم . رشتم تجربیه و کنکوری ۱۴۰۲ هستم 

لطفا با دلیل بگین 

ممنون میشم 

🖤السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین 🖤برای رسیدن به هدفم ی صلوات مهمونم میکنی🍀همدم روزای سخت خودت باش 🌌

من قلمچی بودم ولی بنظرم اصن سوالاش جالب نی خیلی پیچیدس و با کنکور همخوانی نداره ولی باعث میشه سطحت بالا بیاد گزینه دو رو اصلا نزدم و خبر ندرم

تا زمانی که تو اسمان خدایی هست که مراقب من باشه هیچکس رو زمین نیست که بتونه منو بشکنه
من قلمچی بودم ولی بنظرم اصن سوالاش جالب نی خیلی پیچیدس و با کنکور همخوانی نداره ولی باعث میشه سطحت ب ...

یغنی بدرد کنکور نمیخوره؟

🖤السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین 🖤برای رسیدن به هدفم ی صلوات مهمونم میکنی🍀همدم روزای سخت خودت باش 🌌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچکدوم 

چون دخترم از دوره راهنمایی قلچی بود یه مدت از کلاس های شلوغ امان اومد   گفت فقط آزمون ها رو میرم  اونا هم کار نداشتن که نتیجه چیه فقط ازمون میگرفتن  اومد و رفت گزینه دو منم خیلی اسرارشون کردم اگر تراز اومد پایین علت یابی کنید مشاوره بدید  ولی هیچ  فقط تماس میگرفتن برا پول 

میدونی فقط برا محک زدن خودت خوبه که ببینی چی بلدی چقدر امتیاز میاری و با تست اشنا بشی    وگرنه از طرف اونا هیچ حمایتی نمیشی    

مپندار ؛ ای در خزان کشته جو      که گندم ستانی به وقت درو
یغنی بدرد کنکور نمیخوره؟

چرا اکثر رتبه برترا قلمچی کار کردن راجبه گزینه دو تحقیق کن اگه دیدی بده برو قلمچی چون سوالاش نسبتا سخته باعث میشه قویتر شی 

تا زمانی که تو اسمان خدایی هست که مراقب من باشه هیچکس رو زمین نیست که بتونه منو بشکنه
هیچکدوم  چون دخترم از دوره راهنمایی قلچی بود یه مدت از کلاس های شلوغ امان اومد   گفت فقط ...

مهم برام اینه ک کدوم بهم بیشتر کمک میکنه تو کنکور و بدردم بخوره جدیدا از قلمچی بد میگن 

نمیدونم ب خدا  کدوم خوبه

چرا اکثر رتبه برترا قلمچی کار کردن راجبه گزینه دو تحقیق کن اگه دیدی بده برو قلمچی چون سوالاش نسبتا س ...

میگن گزینه۲ سوالاش هم سطحه کنکور 

مهم برام اینه ک کدوم بهم بیشتر کمک میکنه تو کنکور و بدردم بخوره جدیدا از قلمچی بد میگن  نمیدون ...

زیاد تحقیق کن  مشاوره بگیر از کسی که تو کنکور موفق بوده 

اینا فقط برا پوله و اندازه ای که ادعا دارن کار نمیکنن 

خواهر زاده ام رتبه ۱۲۰ ریاضی شد    آزمون قلمچی رو میرفت ولی خودش مدیریت میکرد تو چی میلنگه خیلی میخوند و مشاور داشت اولاش از کسی که رتبه خوبی اورده بود 

مپندار ؛ ای در خزان کشته جو      که گندم ستانی به وقت درو
زیاد تحقیق کن  مشاوره بگیر از کسی که تو کنکور موفق بوده  اینا فقط برا پوله و اندازه ای که ...

درسته خیلی ممنون 

منم کنکوری ۱۴۰۲ هستم....ببین فقط یه توصیه دارم برات اونم اینکه هررر آزمونی که ثبتنام کردی حتمااااا تحلیلش کن...آزمون بدون تحلیل به هیچ دردی نمیخوره

یه روزی همههه‌ی خستگی‌هات رو میفروشی و رویاهات رو باهاش میخری   دست از تلاش کردن برندار...تو فوق‌العاده‌ای