2777
2789
عنوان

تهمتی ک بهم زدنو نمیتونم ببخشم،شما جای من بودین میبخشیدین؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1481 بازدید | 67 پست

ای کاش از اول تو اون خونه نمیرفتی و خونه جدا اجاره میکردید . بنظرم حتی اگه دو طرف هم پیغمبر باشن باز هم تو خونه مشترک حرف پیش میاد . الان هم سعی کن یه گوشت در باشه یه گوشت دروازه . خودتا با چیزای دیگه سرگرم کن . سعی کن احترام بینتون از بین نره که از این به بعد ۷دای نکرده روزگارت سیاهه. زود بیماری عصبی میگیری و زندگیتون دور از جون زهر میشه . بیخیال باش و فقط به فکر آرامش زندگی خودت و همسرت باش 

🌹[زهرا کلید قلب من،در دستان توست]🌹
ن من از اولم گفتم مادرتو ببر تهران ببین چیه مریضیش. همش میگم تو تک پسری برس بهشون. یا اگ ی جایی چی ...

همه همینن خودتو اذیت نکن .

من دیگه 9ساله تزدواج کردم فهمیدم باید برم به صورت نمادین نیم ساعت بشینم ساکت با لبخند پاشم بیام .نه جواب هیچ حرفیو بدم نه هیچی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اگه در کل مادرشوهرت باهات خوب بوده و این مورد فقط پیش اومده نمیگم زود ببخش زود باز باهاش خوب ب ...

اره ظاهرا ک خوبه باطنشو خدا میدونه.

ولی دوس داره تو همه چی دخالت کنه .

اره اینجا غریبم.دلم میخاد جدا زندگی کنم ازشون.ب شوهرم قبل عروسی گفتم. راضی نشد بخاطر اینک خونوادش راضی نبودن.الان ب حرفم رسید

پزشک دهکده ام😇

همه همینن خودتو اذیت نکن . من دیگه 9ساله تزدواج کردم فهمیدم باید برم به صورت نمادین نیم ساعت بشینم ...

اخه گاهی اوقات چیزایی میگن ک ادم نمیتونه ساعت بمونه.چیزی ام بگم مقصر منم دوس دارن همیشه سکوت کنم 

پزشک دهکده ام😇

ای کاش از اول تو اون خونه نمیرفتی و خونه جدا اجاره میکردید . بنظرم حتی اگه دو طرف هم پیغمبر باشن باز ...

شوهرم راضی نشد.قبل عروسی کارمون سرهمین خونه داشت ب طلاق میکشید من نسبت ب شناختی ک از وابستگی مادره داشتم گفتم جدا بشیم ک خانواذش اصن حمایت نکردن .شوهرمم پول رهنو اجاره براش سخت بود.از مجبوری اومدم.ک اولین استارت زده شد

پزشک دهکده ام😇

اخه گاهی اوقات چیزایی میگن ک ادم نمیتونه ساعت بمونه.چیزی ام بگم مقصر منم دوس دارن همیشه سکوت کنم&nbs ...

همینه دیگه اونا هرچی گفتن تو نباید جواب بدی چون دفاعم کنی مقصری حتی اگر حق باهات باشه 

چون منم شوهرم طرفم بود ولی به مرور اونم رفت تو گروه اونا .برا همین بخاطر روابط خودمونم شده ساکتم ...البته حرف ناجوری نمیزنن .ولی کلا باب صحبتی باز نمیکنم ک بخوان حرفی از توش در بیارن .تمام حرفایی ک میزنم حول و حوش بچه ام و فوقش نهار چه چیزی درست کردیم .نه اطلاعات میدم نه اطلاعات میگیرم .راستی کتاب بانو ارتمیس هم خیلی بهم کمک کرد .اگر نخوندیش یه تاپیک بزن بقیه واست لینکشو بزارن .یا سرچ کن تو همین نی نی سایت

همینه دیگه اونا هرچی گفتن تو نباید جواب بدی چون دفاعم کنی مقصری حتی اگر حق باهات باشه  چون منم ...

چرا بعضیا واقعا اینجوری ان.اینا همش از نزدیک بودنه بخدا.

اره منم نبایذ دیگ صمیمی بشم.نباید صحبت کنم راجب هرچی باهاشون.مرسی عزیزم

پزشک دهکده ام😇

سلام خوبی گلم 

خیلی خیلی سخته

به گناه نکرده متهم بشی آدم خونش جوش میخوره

عصبی میشه و......ولی یه چیزی اینکه گفتی شما بودید میبخشیدین جواب من بله بود معتقدم اگه کسی حتی

ظاهری هم عذر خواهی کنه باید ببخشیم چون ازمون رفع

اتهام شده دیگه کش دادنش و کینه توزی صورت خوشی

نداره شخصیت خودمون میاد پایین سعی کن تا میتونی

ببخشی قطعا حالتون بهتره از زمانی که کینه داری

یه چیز دیگه اینه که با این افراد زیادی گرم نگیر و

از اتقاقی که برات افتاد درس بگیر 

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

دیگ نمیخام ارووم باشم. از این ب بعد دیگ هرچی بگن جواب میدم. الانم اصن دلم نمیخاد ببینمشون

گلم آروم باش این راهش نیست

فقط خودت و زجر میدی شوهرتم

ببینه داری حرمت شکنی میکنی میره

سمت خانواده اش همیشه طوری باش

که نگن دنبال دعوایی خیلی سخته

بهت زور بگن خیلی ولی اگه بخوای

جلوی این جماعت بایستی اونی 

که میبازه شمایین چون ذره ذره از دست میرین

اونا هم عین خیالشون نیست

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

سلام خوبی گلم  خیلی خیلی سخته به گناه نکرده متهم بشی آدم خونش جوش میخوره عصبی میشه و......ول ...

اره بخشیدم چون میخاست بره مشهد مادرشوهرم طلب بخشش کرد منم بخشیدم.الانم رفتو امد دارم باهاشون.متاسفانه یا خوشبختانه من کینه ایی نیستم ولی سعی کردم رابطمو باهاشون کمتر کنم

پزشک دهکده ام😇

گلم آروم باش این راهش نیست فقط خودت و زجر میدی شوهرتم ببینه داری حرمت شکنی میکنی میره سمت خانواده ...

اره دقیقا.من خیلی ارومم ولی اون موقع واقعا عصبی شدم.اصن کاری ب کارشون ندارم اونا هی بهم میخان بچسبن صمیمی بشن.الان هم بخشیدم و رفتو امد دارم ولی کمتر کردمش

پزشک دهکده ام😇

[QUOTE=246807106]میخوام آزاد این رشته رو بخونم... بنظرتون ارزش داره؟ 😃[/QUOTالان شهریش خیلی گرون شده 

اگ ایثارگری داری بخون چون بعدش صددرصد استخدامی.بخشنامه اومده بعد طرح جذب میشی.

منم ازاد خوندم ۳سالم تو کرونا کار کردم چون ایثارگری نداشتم جذب نشدم باید بخونم برا ازمون استخدامی

پزشک دهکده ام😇