2777
2789
عنوان

تهمتی ک بهم زدنو نمیتونم ببخشم،شما جای من بودین میبخشیدین؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1481 بازدید | 67 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرت وضعیت استخدامی مازندران بده؟! 🥺 ببین من اگه ازاد قبول بشم این رشته رو یا ظرفیت مازاد دانشگاه ...

بهداشت بهتره از زیست.اره طرح داره.

مازندران استخدامی افتضاحه.مگر اینک ایثارگری داشته باشی.

من خودم عروس مازندرانیا شدم.شوهرمم همکلاسیم بود.هیچ کدومم استخدام نشدیم هنوز،درصورتی که دوستای ایثارگرمون شدن

پزشک دهکده ام😇

مرسی عزیزم خیلی بهم کمک کردی ⁦♥️⁩ یه دیگه هم بپرسم دانشگاهی که من بهداشت عمومیشو قبول میشم  پ ...

ن عزیزم.ربطی نداره.من ساری خوندم.دانشکده علوم پزشکییش.جوش اونجوری نبود.خودت نباس خودتو پایین بگیری اون رشته ها هم بعد طرح باید بیکار باشن تا استخدامی بیاد شرکت کنن.

پزشک دهکده ام😇

بهداشت بهتره از زیست.اره طرح داره. مازندران استخدامی افتضاحه.مگر اینک ایثارگری داشته باشی. من خودم ...

وای چقد بد.... من دانشگاه آزاد ساری میخواستم این رشته رو بخونم 🥺

ممنونم از لطف و کمکت 💖

متاسفانه کاربری خودم مهر تعلیق شد و ادمین نی نی سایت گفت فعلا برنمیگردونه منو ☹️ ⁩این کاربری مال رفیقمه و داده به من فعلا 🥺خودشم تو سایته با یه کاربری دیگه 💙 اگه از کامنتام ناراحت شدید بهم بگید از دلتون در بیارم 🧡
ن عزیزم.ربطی نداره.من ساری خوندم.دانشکده علوم پزشکییش.جوش اونجوری نبود.خودت نباس خودتو پایین بگیری ا ...

مرسی از توضیحاتت قشنگم 💖💖

متاسفانه کاربری خودم مهر تعلیق شد و ادمین نی نی سایت گفت فعلا برنمیگردونه منو ☹️ ⁩این کاربری مال رفیقمه و داده به من فعلا 🥺خودشم تو سایته با یه کاربری دیگه 💙 اگه از کامنتام ناراحت شدید بهم بگید از دلتون در بیارم 🧡
خواهش میکنم.انشاالله بهترین تصمیم رو بگیری

🤍🌱⁦♥️⁩