2777
2789

من با پسرخاله مامانم و پسرداییش همسن هستم و اینا هم بازی بچگی من بودن....از وقتی یادمه دوست داشتم پسرخاله مامانم بهم توجه کنه ....درحالی ک این حس و ب پسرداییش نداشتم.....الان هم ک بزرگ شدیم همینطورم....ولی اون اصلا انگار ن انگاره ...حتی میدونم ک با کسی در ارتباطه ...البته جدی نیست... 

از ی طرف نسبت ب کاراش حرص میخورم ...از ی ور دوست دارم بهم توجه نشون بده...از طرف دیگه نسبت بهش احساس نفرت میکنم....

با اینکه دوست دارم فقط توجهش ب من باشه ولی هیچ وقت تو رویاهام اونو شریک ایندم ندیدم..

دارم دیوونه میشم....

این حس من چیه..

از این ادمایی هست ک نمیشه فهمید تو ذهنشون چیه....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چ فازیه دخترا ی کراش زدن یاد گرفتن رو همه چی و همه کس میزننش

یبار هم بگید یکی رو من کراش زده شما ک تمام واحدهای کراش شناسی رو پاس کردین بگید از رفتارش اخلاقش از چشاش فهمیدم روم کراش زده

همش دختر خانوما کراش پسران اه اه اه انگار پسرا چی هستن

همونایین ک وقتی ازدواج کردین میاین تایپیک میزنین حالم از شوهرم ب هم میخوره کاش باهاش ازدواج نمیکردم خودش چندش خانوادش چندش تر ن از مجردیتون ن از متاهلیتون🤕

پیگیر ذهنش نشو 

. خودتم نمیخوای مال تو باشه 

ی جورایی عطش توجه اش داری 

ممکنه برگرده بهت بگه دوسستت داره و توجه بهت کنه ب دو ماه نرسیده ، باهاش احساس خفگی کنی 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

نمیدونم چ فازیه دخترا ی کراش زدن یاد گرفتن رو همه چی و همه کس میزننش یبار هم بگید یکی رو من کراش زد ...

من کراش نزدم روش....میخوام بدونم حسم بهش چیه....چون هم ازش خوشم میاد و هم بدم میاد....یعنی واقعا دلم میخواد نصفش کنم .😐😂

پیگیر ذهنش نشو  . خودتم نمیخوای مال تو باشه   ی جورایی عطش توجه اش داری  & ...

میدونم...ولی میترسم در اینده ک ازدواج کنم بازم ی گوشه ای تو ذهنم بخوام بهش توجه کنم....کاش نسبت بهش بی تفاوت میشدم

نمیدونم چ فازیه دخترا ی کراش زدن یاد گرفتن رو همه چی و همه کس میزننش یبار هم بگید یکی رو من کراش زد ...

آروم باش عزیزم اتفاقا پسرا روی من خیلی کراش میزنن😁😜😜

دقیقا درست میگی آخرشو😂

یجور میگن قیافه مهم نیست و مهم شخصیته انگار ما خوشگلا بی شخصیتیم😒😂🌹
من کراش نزدم روش....میخوام بدونم حسم بهش چیه....چون هم ازش خوشم میاد و هم بدم میاد....یعنی واقعا دلم ...

بزنش ب بیخیالی وقتی یکی دیگه اومد توی زندگیت این حس بچگیت ک بیخودی اونو برا خودت بزرگ کردی از بین میره ولی قبل هر چیزی سعی کن دیگه بهش فکر نکنی