2777
2789
عنوان

جن وارد بدنم شده

2615 بازدید | 36 پست

سلام حدود یک ماه و خورده اس هست درگیر شدم یک نفر میگفت جن دائما اذیتش میکنه منم دلم سوخت براش آیه های آخر سوره یس خوندم و کمی هم دعای معراج به تنش دست کشیدم حالا خوندم گرفتار شدم

وارد بدنم شده بهم ضربه میزنه و اذیتم میکنه دیگه  همش دعا و قرآن میخونم بگید باید چکار کنم

مام ک اونقد وا د نیستیم شما ک بلد تر از ما بودی

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا؟؟ خب قسمش بده بگو به جان مادرت برو و ولم کن من بی تو خوشم،بهش بگو من دوستت دارم ولی از بدنم ب ...

خندم گرف از کامنتت😂😂😂

به سمت بیکران‌و فراتر از آن✨                                                   زنانی که پای دویدنشان را بریده اند دخترانی به دنیا می اوردند که بالی برای پرواز دارند🧚🏼‍♀️                                                             غروب های زیبا ...نیازمند اسمان های ابری هستند🪐🌤                   به زودی میام تاپیک موفقیتامو‌‌میزنم🌈
واقعا؟؟ خب قسمش بده بگو به جان مادرت برو و ولم کن من بی تو خوشم،بهش بگو من دوستت دارم ولی از بدنم ب ...

فایده نداره بدتر میشه

اون یارو بعد از ۵ سال درگیری تو اوج جوونی باروریشو از دست داده مجرد هم هست

دلم براش سوخت خاک به سرم که دلسوزی هم بهم نیومده خدا خودش میدونه کسی رو ندارم بجز خودش

فایده نداره بدتر میشه اون یارو بعد از ۵ سال درگیری تو اوج جوونی باروریشو از دست داده مجرد هم هست د ...

مجرده ولی بارور نیست .از کجا فهمیدی ؟

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ
فایده نداره بدتر میشه اون یارو بعد از ۵ سال درگیری تو اوج جوونی باروریشو از دست داده مجرد هم هست د ...

سوره بقره رو با صدای بلند گوش بده و تکرار کن...هر روز بخوون خودش فرار میکنه میره همچنین سوره معوذتین

❤❤❤

خوب چه كار به جن داشتى مگه ميدونستى بايد چه كار كنى كه دعا خوندى و دست كشيدى؟    شايد اين كار توى دنياى جن ها اين معنى رو ميده كه بيا مزاحم من شوووووو😂😂😂 

اين پيج اطلاعات خوبى داره مثل چيزهاى ساده اى كه از خيلى وقت پيش بايد بلد بوديم… vaginismus.irr