2777
2789

عصر می‌خوام برم جمکران زیارت بنظرتون چیکار کنم اونجا ک حاجتمو بگیرم 

چی بخونم چی بنویسم یا هرکاری ک فک میکنین قشنگه بگین انجام بدم براتون دعا میکنم.

دوست داشتین خاطره دوست آشنافامیل ک رفتن جمکران دست پر برگشتن تعریف کنیدمنم امیدواربشم

برام خیلییی دعا کن دمت گرم بگو امام زمانی شم بگو عطر ‌و بوی خدا بگیره حرفام وکارهام 

برات حمد میخونم گلم یاحق♥️

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاترمی‌نویسم:/

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من چیزیی نمیدونم ولی همین که با امام زمان یکدله بشی به نظرم جوابه همین که از ته دلت صداش کنی صدات میشنوه خوشبحالت داری میری 

برا منم دعا کن اقا بطلبه دلم لک زده واسه اونجا 🤕

√Army√... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ..... رفیق خنده و غمم (..) ...

وای دلم پر کشید😭

منم یاد کن اسمم نسیمه 

ای عشق... از آتش اصل و نسب داری  از تیره ی دودی  از دودمان باد آب از تو طوفان شد  خاک از تو خاکستر از بوی تو آتش در جان باد افتاد  هر قصر بی شیرین چون بیستون ویران هر کوه بی فرهاد کاهی به دست باد هفتاد پشت ما از نسل غم بودند ارث پدر ما را اندوه مادرزاد  از خاک ما در باد بوی تو می آید تنها تو میمانی ما میرویم از یاد💔

نامه بنویس و حاجتت رو از امام زمان بخواه که برات پیش خدا واسطه بشه... انشاله حاجتروا بشی گلم. منم دعا کن عزیزم زهرا هستم.. بزودی عشقم برگرده و به هم برسیم و خوشبخت بشیم 😢😢😢🙏

هرکی امضای منو دید دعا کنه به عشقم برسم 😢😢😢😢🙏حاجتروا بشید انشاله🥺🙏

میشه اجی برا منم دعا کنی عاقبت بخیر دختر آسنا اسم مادر مریم 

خواهرم لیلا اسم مادر سکینه ازدواج کنه بختش باز بشه و خوشبخت بشه 

مریم اسم مادر سکینه خونه دار بشه 

می‌دونم خیلی زیاد شد می‌دونم رومن سیاه اجی شرمندم اما چی کنم که دستم ب هیچی بند نیست ببخشمو حلالم کن

بعدازسال هافهمیدم اگه خدابخوادکاری بکنه وحاجتی بده نیازی به گریه وزاری والتماس مانداره خودش حاجت میده به موقعش وقتی هم نخوادخودتم بکشی نمیده.پس بسپاربه خودش به وقتش حاجتت رومیده.نمیگم دعانکن چرادعاکن ولی معقولانه یعنی این نیس هرچی بیشترگریه کنی خودت روبه درودیواربزنی حاجتت رومیده نه

انچه مرانکشدقوی ترم میکند😍😍😍

قشنگترین کار اینه که برای ماهم دعا کنی 🥰

ان شاالله حاجت روا به خیر و خوشی بشی  حاجت دلت با حکمت خدا یکی باشه 

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹