2777
2789
دوماه دیگ دخترم دنیا میاد  اسمشو دلین میزارم کردیه  ب معنی آرام دل و پراز عشق و مهر

عشقی بخدا .بمونین برا هم 

پدرم سالها پاش درد داشت و همینطور ظاهر پاشون  معمولی نبود...هر بار میگفت این یادگار جبهه س...و من خواهربرادرام میگفتیم خب برو مثل همه بگو جانبازم بگو مشکل دارم..حتی من خودم برای کنکورم بهشون رو زدم که یه کارت چیزی بده بمن که شامل مزایای خانواده جانباز و ایثارگر و از اینجور چیزا بشم و وارد دانشگاه بشم ....ولی هر بار این جوابشون بود اونم قاطع و صریح من برای این رفتم جبهه که ناموس زیر دست اون ملعونا نیفته اگر اون عراقی ها خاک ما رو میگرفتن حتی به نوزاد تو گهواره هم رحم نکردن ....من برای پول و مزایا و رتبه و اینا جبهه نرفتم و نون زحمت خودمو میخورم ...شکر خدا منم وارد دانشگاه شدم شکر خدا نون حلال زحمت پدرم همه ی برادارم وضعشون توپه ..‌شکر خدا هیچ وقت هدف والای پدرم از جبهه رفتن  بخاطر امیال دنیایی ما زیر سوال نرفت بهت افتخار میکنم پدرم عزیرتر ازجانم تو واسه آب و خاک و ناموست جنگیدی...‌درضمن بگم ما کوردیم یادگرفتیم نه حقی رو پایمال کنیم و نه حقمونو کسی بخوره دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره مطمئن باش حقمونو میگیریم ...‌۱۵فوریه روز نحس و سیاه برای کوردهاس..خدایا خودت ظالم رو کن فیکون کن .... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرت دانیال قشنگه؟ دانیال و ارغوان 

قشنگه دانیال و دلوین یا دلین یکی از کاربرا گفت 

پدرم سالها پاش درد داشت و همینطور ظاهر پاشون  معمولی نبود...هر بار میگفت این یادگار جبهه س...و من خواهربرادرام میگفتیم خب برو مثل همه بگو جانبازم بگو مشکل دارم..حتی من خودم برای کنکورم بهشون رو زدم که یه کارت چیزی بده بمن که شامل مزایای خانواده جانباز و ایثارگر و از اینجور چیزا بشم و وارد دانشگاه بشم ....ولی هر بار این جوابشون بود اونم قاطع و صریح من برای این رفتم جبهه که ناموس زیر دست اون ملعونا نیفته اگر اون عراقی ها خاک ما رو میگرفتن حتی به نوزاد تو گهواره هم رحم نکردن ....من برای پول و مزایا و رتبه و اینا جبهه نرفتم و نون زحمت خودمو میخورم ...شکر خدا منم وارد دانشگاه شدم شکر خدا نون حلال زحمت پدرم همه ی برادارم وضعشون توپه ..‌شکر خدا هیچ وقت هدف والای پدرم از جبهه رفتن  بخاطر امیال دنیایی ما زیر سوال نرفت بهت افتخار میکنم پدرم عزیرتر ازجانم تو واسه آب و خاک و ناموست جنگیدی...‌درضمن بگم ما کوردیم یادگرفتیم نه حقی رو پایمال کنیم و نه حقمونو کسی بخوره دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره مطمئن باش حقمونو میگیریم ...‌۱۵فوریه روز نحس و سیاه برای کوردهاس..خدایا خودت ظالم رو کن فیکون کن .... 

اسم پسرم آراده

پسرنازم😔 ازروزی که ازپیشم رفتی من مردم نمیدونم کجای🖤😭ازخدافقط تورومیخوام فقط تورو💔پسرنازم کجای دلم داره میترکه از دوریت 😭پسرم تقصیرمن نیست که وضع مالیم خرابه و وپولدارنیستم ببخش منوپسرم منوببخش توروخدا😭میدونی پسرم من میرم نظافت روزی۸۰پسرنازم من هرچی کارمیکردم فقط واسه توخرج میکردم وخواهم کرد خداشاهده من حتی برای خودم یه ادامس نمیخریدم چون تومهم بودی منوببخش که نتونستم بیشتر ازحد توانم کارکنم🖤🖤🖤💔💔💔پسرقشنگم من نتونستم۳ساله یه کاپشن واسه خودم بخرم چون تومهم بودی شکمت ولباس وپوشک بایدتهیه میکردم وتومهم بودی وهستی💔پسرم بشدت دلتنگتم دارم دق میکنم 😭😭💔کاش برگردی پیشم😭😭قول میدم دوبرابرکارکنم ونزارم کمبودی داشته باشی😔😔😔پسرنازم من هرروز وهرشب میرم سرکوچه به امیداینکه برق خونه بابات روشن بشه وبفهمم اومدی روستا🙂🙂پسرقشنگم هرشب باچشم گریون میخوابم😔کوچولوی نازم نزار تو حسرت خوابیدن توبغلت بمیرم شب وروز لباسهات پیشمه واشک میریزم میدونی من هیچکسوندارم جزتو خدایاحداقل پسرموبهم برسون هیچ آرزویی ندارم پسر قشنگم مامانی داره میمیره از دوریت بخدا...بقران دارم دیوانه میشم کاش بمیرم واین دردونکشم پسرمممم🖤💔پسرم جووونم به فدایت خیلی میخوامت😭😭پسرم خیلی دوست دارم 

سلام.

با اجازه استارتر

لطفا برای قبولیم توی کنکور انسانی دعا کنید.

محتاج دعاتون هستم.🙏🏻🙏🏻🙏🏻

اسمشو میذارم  وانیا به معنی هدیه باشکوه خداوند

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.
سلام. با اجازه استارتر لطفا برای قبولیم توی کنکور انسانی دعا کنید. محتاج دعاتون هستم.🙏🏻🙏🏻🙏🏻 ...

ایشالا میای شیرینی قبولیت میدی گلی