گلپرگلی مدیر استارتر عضویت: 1398/07/27 تعداد پست: 496 عنوان بچه ها من و همسرم به شغل دوم فکر میکنیم همسرم کارمنده 501 بازدید | 25 پست پیشنهادتون واسه بوتیک چطوره خودتونم بهم پیشنهاد بدین خودمم دیروز دانشگاه رو تموم کردم رشتم روانشناسی بود ❤🥰خیلی خوشحالم بعد از چهار سال سختی به هر کسی که از راه میرسه اعتماد نکن گلُ💫💗، اینجاییم واسه راهنمایی 1401/04/09 | 01:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلپرگلی مدیر استارتر عضویت: 1398/07/27 تعداد پست: 496 لطفا نظر بدین یگین خودتون شغل دوم دارین راضی هستین به هر کسی که از راه میرسه اعتماد نکن گلُ💫💗، اینجاییم واسه راهنمایی
goolbanu عضویت: 1398/04/13 تعداد پست: 3798 هز آشناییتون خوشبختم ، همسر منم کارمنده بشدت دنبال شغل دوم هستیم 🙏🙏🙏👍👍👍😂
گلپرگلی مدیر استارتر عضویت: 1398/07/27 تعداد پست: 496 آنلاین شاپ بزنید البته اصولی آنلاین شاپ هم عالیه ولی نمیدونم چرا خیلی سختمه جا هم کم داریم به هر کسی که از راه میرسه اعتماد نکن گلُ💫💗، اینجاییم واسه راهنمایی
گلپرگلی مدیر استارتر عضویت: 1398/07/27 تعداد پست: 496 هز آشناییتون خوشبختم ، همسر منم کارمنده بشدت دنبال شغل دوم هستیم 🙏🙏🙏👍👍👍😂 واقعا تو این گرونی ها و این همه مشکلاتی که هست لازمه به هر کسی که از راه میرسه اعتماد نکن گلُ💫💗، اینجاییم واسه راهنمایی
saabooli عضویت: 1398/04/12 تعداد پست: 3475 بوتیک اگه جای خوب با تحقیق بزنید خوبه درکنارشم پیج بزنید ولی حتما تحقیق کنید دخترعمه منم بوتیک زد دخل و خرجش نمیخوند باهم جمع کرد کلی هم ضرر کرد
گلپرگلی مدیر استارتر عضویت: 1398/07/27 تعداد پست: 496 خب این همه درس خوندی واس چی خودت مرتبطت با رشتت سرکاربرو ک کمک خرج باشی منم میخوام آزمون استخدامی بدم فعلا نیستش تا سال بعد باید بمونم به هر کسی که از راه میرسه اعتماد نکن گلُ💫💗، اینجاییم واسه راهنمایی
ياسی عضویت: 1399/01/01 تعداد پست: 3661 آنلاین شاپ هم عالیه ولی نمیدونم چرا خیلی سختمه جا هم کم داریم یه دکور کوچیک کافیهاموزش های اینستاگرام اساتید خوب رو هم ببینبعد تبلیغات در مسیر... 🌱
goolbanu عضویت: 1398/04/13 تعداد پست: 3798 واقعا تو این گرونی ها و این همه مشکلاتی که هست لازمه دقیقن ، زمان قدیم اونایی که کارمند بودن وضع خوبی داشتن ، اما دوره ی ما اونایی که شغل آزاد دارن
گلپرگلی مدیر استارتر عضویت: 1398/07/27 تعداد پست: 496 دقیقن ، زمان قدیم اونایی که کارمند بودن وضع خوبی داشتن ، اما دوره ی ما اونایی که شغل آزاد دارن دقیقا متاسفانه به هر کسی که از راه میرسه اعتماد نکن گلُ💫💗، اینجاییم واسه راهنمایی
گلپرگلی مدیر استارتر عضویت: 1398/07/27 تعداد پست: 496 دقیقن ، زمان قدیم اونایی که کارمند بودن وضع خوبی داشتن ، اما دوره ی ما اونایی که شغل آزاد دارن چند سال پیش میشد با حقوق کارمندی هر ماه یه سکه تمام گرفت الان باید چندین ماه گشنه بمونی تازه اگه بتونی بخری به هر کسی که از راه میرسه اعتماد نکن گلُ💫💗، اینجاییم واسه راهنمایی
68bita عضویت: 1397/07/09 تعداد پست: 7773 آنلاین شاپ بزنید البته اصولی چجوری اصولی ؟؟من دوس دارم ولی راهشو بلد نیستم
jojorangiii عضویت: 1401/02/22 تعداد پست: 320 لطفا نظر بدین یگین خودتون شغل دوم دارین راضی هستین دفتر مشاوره ازدواج و طلاق بزن درآمدش عالیه
گلپرگلی مدیر استارتر عضویت: 1398/07/27 تعداد پست: 496 یه دکور کوچیک کافیه اموزش های اینستاگرام اساتید خوب رو هم ببین بعد تبلیغات ممنونم عزیزم به نظرت تو آنلاین شاپ چی بیارم بهترِ ؟ به هر کسی که از راه میرسه اعتماد نکن گلُ💫💗، اینجاییم واسه راهنمایی