2777
2789
عنوان

عصب کشی دندان

438 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها

من سه شنبه دندانم را عصب کشی کردم ولی دکتر پر نکرد پانسمان گذاشت و بعد از از بین رفتن بی حسی خیلی درد داشتم،و بعدا قراره برام پر کنه ...کسی تا حالا تجربه ی عصب کشی دو مرحله ای داشته؟ برای پر کردنش هم بی حسی باید بزنن ؟ پر کردن هم خیلی درد داره؟ 

نه بی حسی نمیزنن

دندون توام فشار میدی رو هم دیگ درد میگیره؟

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولش آره درد داشت ولی به دکتر گفتم دو سه بار آمپول بی حسی زد ،دیگه تا آخر درد نداشتم .ولی بعد بی حسی ...

ططبیعیه خب دندونت تراش خورده التهابم داره خوب میشه 

جواب ابلهان خاموشی است
آره هم فشار میدم درد داره هم گاهی تیر میکشه

برای منم همینجوری بود گفت عفونت داری قرص داد خوب شدم ولی باز ک پر کرد دوباره شروع کرده اصلا نمیتونم چیزی بخورم تیر میکشه گفته قرصاتو ادامه بده اگ خوب نشدی بیا دوباره 

به تو قرص نداده؟

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
مطمئن هستین بی حسی نمی زنن ؟

اره عزیزم‌خودم دوبار عصب کشی و پر کردم 

برای منم همینجوری بود گفت عفونت داری قرص داد خوب شدم ولی باز ک پر کرد دوباره شروع کرده اصلا نمیتونم ...

گفت هیچ قرصی نخور ولی من چون درد داشتم شب اول یه استامینوفن خوردم همین

برای منم همینجوری بود گفت عفونت داری قرص داد خوب شدم ولی باز ک پر کرد دوباره شروع کرده اصلا نمیتونم ...

منم نمی تونم زیاد چیزی بخورم فقط غذاهای نرم ، با بستنی میخورم

من نمی تونم زیاد چی بخورم فقط غذا های نرم میخورم ، با بستنی

منم اوایل نمیتونستم دندن پایینی میخورد ب بالا بد تیر میکشید

الانم فشار میدم درد نمیکنه ولی وقتی روش چیزی میخورم خیلی خفیف تیر میکشه خدا کنه تا چند روز دیگ خوب شم چون بدون بی حسی کارش رو میکنه☹

منم اوایل نمیتونستم دندن پایینی میخورد ب بالا بد تیر میکشید الانم فشار میدم درد نمیکنه ولی وقتی روش ...

با دندان های طرف دیگه غذاها را بجویید فعلا تا اون خوب بشه. چند روز گذشته؟

با دندان های طرف دیگه غذاها را بجویید فعلا تا اون خوب بشه. چند روز گذشته؟

پر کردن؟یکشنبه پر کردم