2777
2789
عنوان

سووووتی دادما خفن😂😂😂

2002 بازدید | 124 پست

خونه ما۳طبقس من سوم میشینم باهمسایه پایینم ک ی پیرزنه دوستم براش غذامیبرم سبزی یاهرچیزی..

الان درازکشیده بودیم یهو دیدم‌پسرش شوهرمو صدامیزنه فلانی فلانی؟؟شوهرم خابه من درو بازکردم گفتم بله؟گف براتون غذا اوردم ..‌من گفتم وااای دستتون دردنکنه اینکاراچیه چرا زحمت کشیدین😊بعدیهو پیرزنه گف سفارش غذاتونو اوردن مگه سفارش نداده بودی؟وااای منو میگی مردم از خنده و خجالت😂😂قهقهه ای پیچید ک نگو😂😂

حالا چجوری جمش کنم این سوتیو😂😂

شمام تاحالا سوتی دادین؟بیاید بگید بخندیم دورهم😂😂

کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اوووووو من خدای سوتی ام

جدی؟؟

چیا میگی مثلا؟

کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆
حالا سوتیه چندان بدی نبود سخت نگیر خودش جمع میشه

خیلی ضایع بود😂😂

چنان تشکر کردم گفتم بزار روپله میام برمیدارم 😂😂😂

همین امروز به یه خانومی کالایی فروخته بودم.قرار شد ببره خونه بعدا پولشو بیاره.امروز اومد از تو کیفش یه چیزی درآورد گفت بفرمایید.منو میگی فکر کردم پولشو آورده هی میگفتم قابلتو نداره بزار بمونه بخدا جدی میگم بزار بمونه عجله نیست قابل نداره......نگو اون جنس رو پس آورده   اصلا نمیذاشتم اون حرف بزنه به دستشم نگا نمیکردم.یه دفعه گفت بابا یه دیقه وایسا پسش اوردم بگیرش

خیلی ضایع شدم

من عمم اینا اومدن خونمون گفت بیاین خونمون مزاحم بشین

گفتم میایم مزاحمتون میشیم😐😐😐

یبار توعروسی عروس دوماد اومدن احوال پرسی گفتم سلام خیلی خوش اومدین😐فک کنم اونا میباس ب من بگن

نمیدونم چرا منم متوجه نشدم😑

واضح بود ک😊

همسایه صدام زد ک بیا برات غذا اوردم منم گفتم چرا زحمت میکسی دستت دردنکنه و ازین حرفا یهو گف بابا غذایی ک سفارش داده بودیو اوردن برات بیا ببر😂😂منم گفتم منکه غذا سفارش ندادم 😂😂خلاصه بد ضایع شدم 

من فکرکردم همسایه مون برام غذا اورده نگو رستوران بوده😂😂

من عمم اینا اومدن خونمون گفت بیاین خونمون مزاحم بشین گفتم میایم مزاحمتون میشیم😐😐😐 یبار توعروسی ...

واااای چ حس بدی😂😂من تجربش کردم خخخ