2777
2789
عنوان

سووووتی دادما خفن😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2002 بازدید | 124 پست
کدومشو بگم خواهر    

خنده دار تره رو😂😂

کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆
شوهرت تو خواب سفارش داده بود

اصلا برا ما نبوده پیک موتوری خنگ ادرسو اشتباه اومده بود😂😂😂

کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واااای چ حس بدی😂😂من تجربش کردم خخخ 

🤣🤣🤣🤣

یبار توماشین بودیم توی باغمون با ماشین داشتیم میرفتیم نامزدم ب پدرش میگف هواش خوبه من فک میکزدم بامنه جوابشو میدادم میگفتم اره هر چی میگف جوابشو میدادم همه هم ساکت بعد دیدم داره با پدرش حرف میزنه اینقد ضایع شدم😐😐😐😐😐جر خوردم

همین امروز به یه خانومی کالایی فروخته بودم.قرار شد ببره خونه بعدا پولشو بیاره.امروز اومد از تو کیفش ...

خدا نکشت واااای😂😂😂چ حالی شدی😂😂

🤣🤣🤣🤣 یبار توماشین بودیم توی باغمون با ماشین داشتیم میرفتیم نامزدم ب پدرش میگف هواش خوبه من فک م ...

وااای خدا😂😂😂

مث من یبار یکی کنارم نشسته بود داش حرف میزد فک کردم بامنه منم هی جواب میدادم اخر دیدم بابا هندزفری تو گوششه داره باتلفن حرف میزنه منو میگی ؟واااای غش کردم😂😂😂

چند وقت پیش شهرستان بودیم شوهرم تو اتاق بود من فکر کردم تنهاست.رفتم تو اتاق آروم گفتم جوووون لباتو. یه دفعه رن. شوهرم سفید شد  نگو برادرزادش هم تو اتاقه اون‌گوشه نشسته من ندیدمش. هیچی دیگه رفتم تا چند ساعت محو شدم  

🤣🤣🤣🤣 یبار توماشین بودیم توی باغمون با ماشین داشتیم میرفتیم نامزدم ب پدرش میگف هواش خوبه من فک م ...

اوووه من آنقدر از این سوتی ها دادم خدا میدونه.انقدر شده جواب یکی رو دادم دیدم داره با تلفن حرف میزنه  

چند وقت پیش شهرستان بودیم شوهرم تو اتاق بود من فکر کردم تنهاست.رفتم تو اتاق آروم گفتم جوووون لباتو. ...

فقط اون لحظه قیافه هاتون دیدن داش😂😂😂

باز جای شکرش باقیه چیز دگه نگفتی😉

اوووه من آنقدر از این سوتی ها دادم خدا میدونه.انقدر شده جواب یکی رو دادم دیدم داره با تلفن حرف میزنه ...

خخخخ خدانکشت😂😂

چجوری جمش میکنی؟منکه خودمم میخندم باطرف ک جم شه قضیه😂

وای چطور منم باعشق جواب میدادم 🤣🤣یادم میا کلی میخندم

اره بخدا😂😂خیلی وضع بدیه نمیدونی بخندی یا فرار کنی😂😂😂