2777
2789
عنوان

خانم هایی که بچشون مهد کودک میره

133 بازدید | 14 پست

سلام خانم ها پسرم سه سالشه میخام بفرستمش مهد کسی هست تجربه داشته باشه برای این سن فرستادن 

به مهد یا از مزایا و معایبش بهم بگه

پسر من خیلی دوست داره با بچه های دیگه بازی کنه و تو خونه تنهاست و خب در جنب و جوشه  

خواهش میکنم اگر تجربه دارید حتما بهم بگید

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین مهد کودک درست حسابی بره خیلی خوبیاداره فقط تنهابدیش اینه زیادمریض میشن

ماشالله الان مهد های خوب بالای ۱۰ ۱۲ تومن هزینشونه ولی یکمم بهم دورن نمدونم از پس رفت و آمد بر میام یا نه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من بچه هام جفتشون مهدمیرن یکی ۵ یکی ۳ 

ولی اگه شزتیطشوداشتم وخانه داربودم هیچوقت مهدنمیزاشتمشون چون دوتایی خیلی خوب باهم کنارمیان وبارها ازمهد مریضی گرفتن از ی سرماخوردگی ساده بگیر تا گوارشی!کلا تند تند مریض میشن سرایتش بین بچه ها بالاس

یکیم اینکه لاغرترشدن چون اونجا خوب نمیخورن نمیدونم تصمیم دارم سال اینده حداقل ۶ماه نرم سرکار پیش خودم باشن 

خدایاشکرت

بنظر من اگه مهد کودک غیر انتفاعی دربارش  تحقیق کن  چون مهد کودک خیلی خوبه اگه خود بچه دوست داشته باشه خیلی خوبه چون باعث پیشرفت و مهارت آموزی و اینکه ارتباطش هم با هم سن هاش بیشتر میشه این فواید 

ولی مضراتش خوب ببین محیط مهد کودک خیلی مهمه چون ادب بچه ها رو میسازه وخیلی باید دقت کنی و به حرف مردم نباش چون خیلی جاها هست فقط اسم در کرده باید بری محیطش ببینی

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

من بچه هام جفتشون مهدمیرن یکی ۵ یکی ۳  ولی اگه شزتیطشوداشتم وخانه داربودم هیچوقت مهدنمیزاشتمشو ...

منم اگر پسرم هم بازی داشت قطعا نگهش میخاستم ولی متاسفانه از صب که بیدار میشه بهم میچسبونن و غر میزنه نمیزاره هیچ کاری بکنم و همش روز مرگی شده هم برای اون هم برای من اهل نشستن و نقاشی و بازی و کاردستی هم نیست از در و دیوار و کابینت بالا میره و خرابکاری میکنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظر من اگه مهد کودک غیر انتفاعی دربارش  تحقیق کن  چون مهد کودک خیلی خوبه اگه خود بچه دوست ...

من مهد دانشگاه تا الان فقط پسندیدم بقیه مهدا دوتا اتاق اسباب بازی درست کردن فقط هیچ مهارتی هم یاد بچه نمیدن ولی احساس خودم میگه اگه بره مهد هدفمند باهاش تمرین بشه خیلی بهتر از تو خونه موندنشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر من ۴ سالشه میره مهد قران تو هفته ۳ روز  روزی ۲ ساعت همینم خیلی کمک کرده   اخلاقش بهتر ...

خداروشکر سلامت باشه همیشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم اگر پسرم هم بازی داشت قطعا نگهش میخاستم ولی متاسفانه از صب که بیدار میشه بهم میچسبونن و غر میزنه ...

خب اگه شرایط وهمادگیشو داری خیلی خوبه یکی دیگه بیاری

بچه های من شده روزای تعطیل توخونه انقدخوب باهم بازی میکنن وکنارمیان که اصلا علاوه بر چیزای دیگ میگم حیفه میفرستمون مهد البته مهد هم لازمه ها ولی مثلا ۵ سالگی اینا برن قبل امادگی 

من متاسفانه اونطورک باید نتونستم وقت بگذرونم باهاشون از ۱سالگیشون رفتن مهد 

ولی خب دوس داری بفرست ی مدت اگ۶ راضی بودی ادامه بده اگه نه که خودت باهاش بازی کن یایکی دیگ بیار 😉

خدایاشکرت
من مهد دانشگاه تا الان فقط پسندیدم بقیه مهدا دوتا اتاق اسباب بازی درست کردن فقط هیچ مهارتی هم یاد بچ ...

ااره واقعا عالیه

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

خب اگه شرایط وهمادگیشو داری خیلی خوبه یکی دیگه بیاری بچه های من شده روزای تعطیل توخونه انقدخوب باهم ...

خیلی دوس دارم یکی دیگه بیارم هنوز قسمتمون نشده انشالله در آینده 🌹🙏🏻

1
5
10
15
20
25
30
35
40