2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما اول گزینش رفتی و مدارک تحویل دادی و بعدش واست تاریخ مصاحبه تعیین کردن ؟ یا گزینش و مصاحبه با همِ؟

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

[QUOTE=242891986]شما اول گزینش رفتی و مدارک تحویل دادی و بعدش واست تاریخ مصاحبه تعیین کردن ؟ یا گزینش و مصاحبه با همِ ...[/QUOTE

تو سایت استان زده یه شنبه تحویل مدارک سه شنبه مصاحبه اصلا نمیدونم چی در انتظارمه و چی میپرسن

خدایا دلمو آروم کن...
من مصاحبه مدارس غیرانتفاعی دادم، سوالات مصاحبه سرچ کن ،اینقدر مطلب پیدا میکنی،همه هم تجربیاتشون رو ...

نمیدونم مسائل تخصصی رشته رو میخوان بپرسن یا احکام و اطلاعات عمومی

خدایا دلمو آروم کن...
[QUOTE=242891986]شما اول گزینش رفتی و مدارک تحویل دادی و بعدش واست تاریخ مصاحبه تعیین کردن ؟ یا گزین ...

ان شاءالله که قبول میشی،فقط استرس نداشته باشی و هر چی که پرسیدن با اعتماد به نفس جواب بدی حله

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

سلام عزیزم

انشاءالله خدا پشت و پناهت باشه

نه اصلا استرس نداشته باشد

توکلت به خدا

منم اینقدر استرس داشتم که قلبم داشت میومد تو دهنم

هر چی خیره پیش میاد

اگر ریلکس بودم خیلی بهتر بود برام

سوال تخصصی رشته خودتو میپرسن و اگر آموزگار ابتدایی هستی روش برخورد و روش تدریس رو هم ازت میپرسن

سوالات عقیدتی و سیاسی هم ازم نپرسیدن

گفتند اگر مصاحبه انشاءالله قبول شدی در قسمت گزینش این سوالات رو میپرسن

خدا کنه خدا واست بسازه
شما از روندش اطلاع دارید؟ اول مصاحبه میگیرن از دروس اختصاصی اگه قبول شدیم گزینش از مسائل عقیدتی؟یا ...

من گزینش دادم  سخت نیست نترس  من استخدام نیستم و مصاحبه نرفتم   

معجزهءعشق اتفاق افتاد 

حجابتو سفت و سخت رعایت کن ‌ آرایش نداشته باش . مسائل سیاسی کشور دنبال کن . وزیر و وزرا بشناس . دعا و قرانم گاهی میپرسن . مثلا زیارت عاشورا دعای کمیل . نماز جمعه چ حوریه این جور چیزا . مثلا این هفته نماز جمعه را کی خوند 

تو خطبه های چی گفت . کلا همه چیو چک کن 

مینا قری هستم