2777
2789
عنوان

چرا اينهمه نسبت به شوهرم شكاك شدم؟

258 بازدید | 11 پست

خانوما همسرم اصلا تا به حال خيانت كرده و ازش مطمئن بودم تا روزيكه چندماه پيش بعد رابطمون رفت دستشويي و خود..ار..ضايي كرد و منم فهميدمو گفت اذيتم ميكرد انگاركامل خالي نشده بود

ولي شده بود خب من ديدم

بعد از اون روز همش شك ميكنم همش ميگم هربار ك ميره سرويس همونو تكرار ميكنه

يا با كسايي صحبت ميكنه

هيچي رفتاراش عوض نشده مثل قبله و واقعا همسرم از اون دسته از آدماست كه اگه كاري كرده باشه روك بدون خجالت ميگه كه چيكار كرده..

ولي فقط يه ماهيه خيييييلي حساس شدم هيچيم نديدم نميدونم چمهههه😞

🦋هر زخمی که به کسی میزنیم، اول روح خودمونو میخراشه💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببرش دکتر خب 😑اخه ابله با وجود یک زن خود ارضایی چیه

از اون روزه همش پشت در وايميستم چكش ميكنم

كلا نميتونم از يادم ببرم احساس ميكنم بازم انجام ميده وقتاييكه خوابم

احتمالا معتاد خود ارضایی شده  با رابطه با تو خودشو تحریک می‌کنه و بعد خود ارضایی

از كجا بازم متوجه بشم كه همچين كاري ميكنه يا نه؟

ميدونه ك من متوجه شدم خيلي دقت ميكنه😞

اون بار که اینجوری شد واقعا پیش تو هم ارضا شد یا فقط نقش بازی کرد ؟

نه واقعا شد ديدمش خودم

ولي گفت ميسوخت و فلان خيلي اذيت شدم بخاطرهمون كردم اول رفت دستشويي بعدش دراومد ديد من خوابيدم باز رفت و اونكارو كرد

شاید ارضا نشده بوده خب و نمی‌خواسته تو ناراحت بشی  بعد رفته خودشو خالی کرده

نه شد ديدم خودم آخه

نميدونم از يكي پرسيدم گفت همچين چيزي نيست ك شده باشه ولي بگه ن كامل نشده و درد و سوزش دارم!!!

خيلي بهش شك ميكنم دارم ميميرم يه ماهه آرامش ذهني ندارم دائم درحال چك كردنشم😞

از اون روزه همش پشت در وايميستم چكش ميكنم كلا نميتونم از يادم ببرم احساس ميكنم بازم انجام ميده وقتا ...

بیکاری خواهر! گیریم همچین کاری میکنه توام ی مدت سرسنگین باش صحبت کن بیاد برید دکتر اون باید استرس بگیره توچرا خودتو اذیت میکنی

خدایاشکرت
بیکاری خواهر! گیریم همچین کاری میکنه توام ی مدت سرسنگین باش صحبت کن بیاد برید دکتر اون باید استرس بگ ...

ميخوام يه مدت كلا باهاش رابطه نداشته باشم بعدش ميترسم بدتر بشه😞

نميخوام اصلا سردي بيوفته بينمون خب ننكه همه چي اوكيه حالا از اين لحاظ هم اينجوري بشيم!!

كلا ديگه چك كردنو ميزارم كنار و مثل قبل ميشم چون خيلي آسيب زدم ب خودم اين ماهو كلا آرامش نداشتم خدايي