2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر خوشا بسعادتت من ۲ساله دارم التماس امام حسین میکنم شفای دخترمو بهم بده اما جواب نمیگیرم حتی د ...

عزمزمه میخوای دخترت شفا بگیره اول عاشق امام حسین باش،،  باید دلت خیلی خیلی پاک باشه و نذری بدی و چله بگیری و شبا تا صبح با خدا و اهل بیت حرف بزنی❤

عزمزمه میخوای دخترت شفا بگیره اول عاشق امام حسین باش،،  باید دلت خیلی خیلی پاک باشه و نذری بدی ...

دل پاک بودن نمیدونم یعنی چی 

اما خدا ند شاهد اعمال من هست 

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 
خب عزیزم اسم هایی که شوهرت گفتن بزار بعد اون اسم هایی هم که آقا امام زمان گفته رو بزار اسم دومشون،، ...

به شوهرم گفتم میگه آرام و آراد رو خیلی دوستدارم از یه طرف خیلی اعتقاد به ائمه داره میگه اگر بخوام امیر حافظ و نرگس رو بذارم اسم شناسنامه ای شون میذارم و فقط خودم و خودت بدونیم و تو مدرسه به این اسما صداشون کنن بقیه آرام و آراد حالا باید فکر کنیم دوماه وقت داریم هنوز 

دل پاک بودن نمیدونم یعنی چی  اما خدا ند شاهد اعمال من هست

دل پاک ینی وفتی یکی در حقت بدی میکنه فراموش میکنی زوذی، یعنی برای دشمنت هم خوبی میخوای ینی دلسوزی ینی از هیچکس متنفر نیستی ینی برای همه کس نیتت خیره و با هیچکس بد و دشمن نیستی

به شوهرم گفتم میگه آرام و آراد رو خیلی دوستدارم از یه طرف خیلی اعتقاد به ائمه داره میگه اگر بخوام ام ...

عریزم آراد و آرام رو بزار بخاطر شوهرت اون اسما هم بزار و هر کس هر چی دوست داره صداشون کنه

به شوهرم گفتم میگه آرام و آراد رو خیلی دوستدارم از یه طرف خیلی اعتقاد به ائمه داره میگه اگر بخوام ام ...

تو مدرسه همونی صدا میکنن که شناسنامس، امیر حافظ و نرگس اسم های زیبایی آن 

عریزم آراد و آرام رو بزار بخاطر شوهرت اون اسما هم بزار و هر کس هر چی دوست داره صداشون کنه

باید آمین کارو بکنیم چون امام زمان به کمتر کسی از این لطفا میکنه ک بچه عامم حتما با این اسم موفق تر میشن 

برای دخترت حمد خوندم فقط کسایی که مذیض دارن می‌فهمن چقدر آدم احتیاج داره به دعا تو هم برای شوهر من د ...

چشم گلم انآءالله همسر شماهم خوب بشه ودلت اروم بگیره

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی