2777
2789

خودمم میخاسم ی همچین تاپیکی بزنم

مامان من ی بار پیامبرمون رو خاب دیده ک داشته ب یه پیرمرد و پیرزن آب می‌داده 

اون پیرمرد و پیرزن هم فک کنم گف تو خاب گفتن آمنه و عبدالله هستن

کاش منم خاب ببینمممم

ٱنهایی که به زندگی دیگران نور میبخشند،روزی خورشید خواهند شد:)🌝.اولین حسی ک بعد از شنیدن خبر پیشرفت کسی بهت دست میده.معرف شخصیت درونته.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدات عزیزم ..تو چی تو خوابشون دیدی تاحالا ؟ 

من پارسال بود تقریبا اونقدر امام حسین رو دوست داشتم و عاشقش بودم که تا سحر اشک می‌ریختم و التماسش میکردم بیاد به خوابم بعد صبح بیدار شدم دیدم خواب دیدم داخل صحرای کربلا هستم امام حسین داره با لباس سبز جنگی میجنگه دو نفر از یارانش اومدن بهم گفتن اون شهید کربلاست،  صبح بیدار شدم شوکه بودم هنوزم شوکه ام...🥺این فقط یکیش هست برو بقیه تاپیک هام رو ببین میفهمی چی میگم...

لیاقت نداشتم ببینم 

ولی یه بار حال مامانم خیلی بد بود خیلیی زیاد از ته قلبم امام زمان صدا زدم وازش خواستم مامانم نجات بده 

مامانم تقریبا خواب رفت وقتی بیدار شد گفت خواب دیدم توی   کوچه پس کوچه های کوفه ام و یه اقایی داره نزدیک میشه میگف حس میکردم محرمه و مردم عزای امام حسین رو گرفتن  ولی بعدش ما بیدارش کرده بودیم نتونسته بود بقیش ببینه 

... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....

من چرت پرت زیاد میبینم.  ولی داییم خیلی آدم خوبیه. چند روز پیش گفت خواب دیده قیامت بوده..  و بعضی آدما لباس سبز تنشون بوده. پرسیده چرا من لباس سبز دارم کلی بعضی از اینا ندارن.؟ ‌اونا گفتن  لباس سبز فقط تن کسیه که دعای مادر داشته باشه..  

ایشالا تن مادرهاتون سالم باشه💚🌿

مادرم زمین گیر هست

هفته ای دو سه مرتبه میرم پیشش کاراش میکنم

دیروز میگفت خواب دیدم یه آقایی یه ردای سبز بهت داده

امیدوارم دعاهاش در حقم مستجاب بشه

همیشه ازش میخوام برام دعا کنه

پیامبر فرموده وقتی مادرت زنده هست بهش بگو برات دعا کنه و در خونه من نیا چون دعای مادر گیراتر هست

وقتی مامانم سر داداشم حامله بود من دوسداشتم اسمش رو بذارم امیر سالار مامان و بابامم قبول کردن مامانم یه شب خواب دید حضرت علی توی یه جشنی اسمش رو صدا کرده یه گردنبند بهش داده گفته این اسم بچه تو هست و اون گردنبد روش نوشته بود علي خودمم همچین خوابی رو دیدم از امام زمان که توی یه باغ یه کاغذ بهم داد که دوتا اسم بچه روش نوشته بود امیرحافظ و نرگس اما شوهرم دوس داره اسم بچه هامون آرام و آراد باشه منم موندم چیکار کنم 

من پارسال بود تقریبا اونقدر امام حسین رو دوست داشتم و عاشقش بودم که تا سحر اشک می‌ریختم و التماسش می ...

استارتر خوشا بسعادتت من ۲ساله دارم التماس امام حسین میکنم شفای دخترمو بهم بده اما جواب نمیگیرم حتی دریغ از ی خواب خواهش میکنم برای شفای دخترم دعا کنید شما که امام حسین رودیدید 

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 

الان ک فکر میکنم یادم میاد خیلی سال پیش خواب ائمه رو میدیدم وقتی دوبار تعریف کردم دیگه خوابشونو ندیدم .

چند نفر سوار اسب بودن لباسای قدیمی تنشون بود ابا و امامه و... داشتن از روی پل رد میشدن کسی ک کنارم بود میگفت این پل صراطه . کسی اون اشخاص رو معرفی نکرد اما تو خواب میدونستم ک یکیشون امام حسین . یکی شون حضرت ابوالفضل باهم حرف میزدن و میرفتن بقیه رو نمیشناختم تصویرشون مثل قبل یادم نمیاد 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘
وقتی مامانم سر داداشم حامله بود من دوسداشتم اسمش رو بذارم امیر سالار مامان و بابامم قبول کردن مامانم ...

خب عزیزم اسم هایی که شوهرت گفتن بزار بعد اون اسم هایی هم که آقا امام زمان گفته رو بزار اسم دومشون،، اگرم امکان داره راجب این خواب با شوهرت حرف بزن