2777
2789

خوابی ندیدم متأسفانه

خدایا شارت شیوسه!🙃در هه رو با حوصلت نارم ترین حالت ممکنم⁦⁦👌🏻⁩شارت بشیوه چیست؟یعنی زندگیت مختل بشه،نه آب داشته باشی نه غذا،نه خواب داشته باشی نه بیداری آرام،کاملا لیوه بشی😅⁦♥️⁩خدا کارمو کارمو وه بنده های دَم دِردَه لَچِرِت ننداز🙂😂ای کآربری که قضاوت میکنی و میری تاپیکامو شخم میزنی تو میتونستی یه گوشه ای از زندگیم باشی وای عه دیز😔😂هم اکنون در سراسر لرستان و مشکل کولر ها:پمپ بزه،خو ایسه موتورن روشه کو،بزه دور تند،خاموش که،هوو وراز واتونم،مر کری ها گوم خاموش کو⁦⁦⁦👌🏻⁩😂کسی که د مین سایت دل منن اشکنی فکر میکی سیم مهمی گگه؟🤨چک چنه گپو:سیم عزیزی،نه چن خومی⁦ روبه😜دلم از دوریت خِرتپوس شده😔😂تعریف عع وژم نوعه ع ایل لکستان و لرستانم😍😎و در من دختریست که هر روز بیشتر از قبل پرچه شرش می آید😌⁦✌🏻⁩م نزانم چ موشی ولی زانم لیوتم🤗⁦♥️⁩عشق دو پا و هلیکوپتری 😎⁦✌🏻⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم خواب امروز صبحم بهت کمک میکنه یا نه

با اڌان صبح گوشی ام بیدار شدم ، انگار کسی ندا داد مادرم را ییدار کنم برا نماز صبح، وقتی بیدارش کردم حالش به شدت بد بود و فشارش بالا ...خدا رحم کرد که بیدار شدم 

قبل بیدار شدن خودم خواب دیدم برام پیامک اومده دارم میخونم و از طرفی یه موش داره میاد داخل خونه

بعد بیدار شدن برا نماز ،دیدم بله پیامک مستاجرم اومده که گفته خونه را تخلیه کردیم😍کلی خوشحال شدم😍از سرکار که اومدم مادرم گفت یه موش داخل حیاط دیده

⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺

من اصلادوست نداشتم بچه بیارم.

ی خواهر زاده دادم ک اونو خیییییییلی دوست دارم .ی شب خواب دیدم تو ی جاده وایسادیم اون دورتر از من بود یهو از دره پرت شد پایین من از شوک وترس زبونم لال شده بود فقط دویدم و گریه میکردم .😭😭😭

پایینو نگاه کردم داشت نزدیگ زمین میشد ک دیدم ی خانوم باچادر سیاد دستاشو گرفت زیرش و خواهر زادم افتاد تو دستش اصلن خال برنداشته بود .هم تو خواب هم وقتی بیدار شدم خیلی گریه کردم من خواهرزاده کوچولومون خیلی دوست دارم...

بعد حس میکنم اون خانوم فاطمه زهرا بود همون لحظه ک تو خواب دیدمش دستاشو دراز کرد حس کردم حضرت فاطمه اس..

من بخاطر سختی و مسئولیت‌های بچه آوردند دوست نداشتم.این خوابو ک دیدم گفتم شاید خانوم فاطمه ی زهرا میخواسته بگه ما کمکتون میکنیم 😭😭این‌شد ک قبول کردم بچه دار بشیم . الان دخترم کنارم نشسته داره شیر میخوره😇

اسی با اجازه 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/8926861/خانوما-ی-دقه-بیاین

ٱنهایی که به زندگی دیگران نور میبخشند،روزی خورشید خواهند شد:)🌝.اولین حسی ک بعد از شنیدن خبر پیشرفت کسی بهت دست میده.معرف شخصیت درونته.