2777
2789

مایه محصولی داریم که مشتریمون کشاورز ها هستن بنظرتون کجا میتونیم محصول رو معرفی کنیم؟ انجمنی، کانالی، راه ارتباطی دارن؟ کشاورزی میشناسید که بتونیم بهشون کارمون رو ارائه بدیم که حداقل اشکالات کار دربیاد و یه بازخوردی بگیریم؟

شرکتمون تازه و نوپا هست اگه بتونید کمکی بکنید ممنون میشیم.

جهادکشاورزی مراجعه کنید؟

محصولتون چی هست؟سم،تقویت کننده،کود؟

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
جهادکشاورزی مراجعه کنید؟ محصولتون چی هست؟سم،تقویت کننده،کود؟

نه اصلا از نوع محصولات نیست..دوست داشتیم با یه کشاورز مشورت کنیم اول بعدش جلو بریم‌

مراکز دولتی متاسفانه خیلی سنگ میندازن تو کار و روندش طولانیه اما حتما تو برناممون هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اصلا از نوع محصولات نیست..دوست داشتیم با یه کشاورز مشورت کنیم اول بعدش جلو بریم‌ مراکز دولتی متا ...

خوب کارایی محصولتون چیه؟

برای غلاته.سیفیجات.محصولات درختی؟

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
خوب کارایی محصولتون چیه؟ برای غلاته.سیفیجات.محصولات درختی؟

محصول ما در حیطه کشاورزی هوشمند هست. ما در حال توسعه امانه ای هستیم  که کشاورز میتونه به صورت یکپارچه به اطلاعات مختلف دسترسی پیدا کنه. یکجورایی میشه گفت نقش مشاور رو در کنار کشاورز بازی میکنه. بعضی از این اطلاعاتی که ما در اختیار کشاورز میگذاریم، رایج و متداول هست. مثل پارامترهای هواشناسی و پیشبینی اون ها تا پنج روز. اما قسمت اصلی کار، اطلاعاتی هست که در قالب نقشه های شاخص گیاهی در اختیار کشاورز قرار میگیرند. این نقشه ها با پردازش تصویر تولید شدند و میتونن به کشاورز کمک قابل توجهی بکنند.

محصول ما در حیطه کشاورزی هوشمند هست. ما در حال توسعه امانه ای هستیم  که کشاورز میتونه به صورت ی ...

این کارا رو مهندس کشاورزی می کنه !!

می شه یه حمد و صلوات مهمونم کنید 🍀🌱✨🌿💚 برای مردم سرزمینم آرامش، شادی ،سلامتی  ، و *تمرکز روی زندگی خودشون* رو از خدا خواستارم 😇نی نی سایت همه چیز نیست ،یه سایته واسه وقت گذراندن اضافی  اما منتهی کسانی هستن که تنها جایی که می تونن ادعای هویت و بزرگ بودن کنند همین جاست 😇   هرچیزی در تاپیک ها کاربران می گن یعنی چیزی که می خوان بگن و تصمیم با خودشون هست پس اینکه بعضی ها حس کارگاه گجت بودن می گیرن و احساس بزرگ بودن که چیزی فهمیدن ، همش فیکه 😄 صبر چیز خوبیه تقویتش کنید  و با هم دیگه تو تاپیک ها دعوا نکنید 🌱✨ آدما براساس درد هاشون به بقیه آسیب می زنن اما دوست عزیز دیگران که نباید تاوان چالش ها و مشکلات تو رو بدن 🤩  می گما بعضی ها خیلی بیکارن منتظرم تا من تاپیک بزنم بیان دعوا کنند 😂😂😂😂😂😂 می خوای شماره بدید من خودم بهتون پیام بدم که کی تاپیک زدم ☺️😉بیکاری بد دردیه باعث می شه سرت تو زندگی بقیه (تاپیک های بقیه چرخ بخوره) 😪😂 تفنگی که شما داری باهاش حمله می کنی پلاستیکه 😁 ما دوره های عملیش ‌‌واقعیش رو پاس کردیم 😜 کسی که گناه کنه می خنده وارد آتش می شه درحالی که گریه می کنه ✨🌱🍀🌿💚