2777
2789
عنوان

بعد ازدواج

110 بازدید | 8 پست

فرض کنید بخواهید به یک آقایی که میخواهد در آینده ازدواج کند توصیه هایی کنید که چه کارهایی را کند و چه کارهایی رو نکند در این شرایط چه توصیه‌هایی دارید به اون اقا

دلم میخواد خانم خونه باشم پس آقایی که میخواد با من ازدواج کنه برام سخت نگیره و زورم نکنه که حتما برم سرکار 

خداروشکر بانوی ایرانی هستم🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮                    خداروشکر شیعه هستم و منتظر امام زمانم هستم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به هیچ وجه با خانوما حتی کوچیک شوخی نداشته باش. سخت کوش باش. بعد کار نگی خستم یک گوشه تلپ شی و بخوابی. به خانواده هم احترام بگذاریم. 

یکم شجاع باشید و با نظر مخالف هم مشکل نداشته باشید.

اولین و رکن ماجرا اینه که باید با چشم باز همسرتون رو انتخاب کنین و بعد از اون تمام توجه و علاقه و احساس مسئولیتتون متوجه خانومتون باشه نه هیچ کس دیگه ای. منظورم خانوم های دیگه است.

بیشتر آقایون اونقدر که برای خریدن یه آچار و پیچ گوشتی وسواس به خرج میدن و کل ویژگی هاشو به دقت انتخاب میکنن توی انتخاب همسر اصلا وقت نمیذارن، این بعدا مسئله میشه.

و اینکه وقتی ازدواج میکنید خانواده اول و اصلی شما خانواده ای هست که خودتون تشکیل دادید و باید با تمام وجود ازش مراقبت کنید.

تا در طلب گوهر کانی، کانی                                                                        تا در هوس لقمه نانی، نانی                                این نکته رمز اگر بدانی، دانی                                                                      هرچیز که در جستن آنی، آنی