2777
2789

بچه ها من واسه یکی از بستگانم ازمون نمونه دولتی رو ثبت نام کردم که رفت داد

الان یه لحظه استرس گرفتم باید مدرسشم پیش ثبت نام‌میکردم براش؟ لازمه پیش ثبت نام؟

نه،اگه قبول بشه میره مدرسه ثبت نام میکنه

تناقض در فضای مجازی یعنی:  درس خوندن رو مسخره میکنن ولی موقع نتایج کنکور بهترین رشته هارو قبول شدن! از فقر و گرونی میگن ولی از اموال و تفریحات لاکچریشون عکس میزارن! از احترام به عقاید و جاج نکردن میگن ولی در مواجهه با حرف مخالف عقیدشون قضاوت میکنن و فحش میدن.                                    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرسی😍

خواهش🤍

تناقض در فضای مجازی یعنی:  درس خوندن رو مسخره میکنن ولی موقع نتایج کنکور بهترین رشته هارو قبول شدن! از فقر و گرونی میگن ولی از اموال و تفریحات لاکچریشون عکس میزارن! از احترام به عقاید و جاج نکردن میگن ولی در مواجهه با حرف مخالف عقیدشون قضاوت میکنن و فحش میدن.                                    

قبولیش سخت بود؟

من برا رشته ریاضی شرکت کردم قبولیش از تجربی آسونتر بود ولی من خیلی خونده بودم ترازم به رشته تجربی هم میومد برا رشته انسانی هم راحت تر هست در کل اگه خونده باشی و وقت گذاشته باشی نه سخت نیست ولی تیزهوشان به نظرم واقعا سخت هست ولی اونم غیرممکن نیست 

من برا رشته ریاضی شرکت کردم قبولیش از تجربی آسونتر بود ولی من خیلی خونده بودم ترازم به رشته تجربی هم ...

من پسرم شرکت کرده اونم ریاضی امتحان داد گفت آزمون را خوب ندادم ولی امیدش به معدلش هست که بیست شده چون پنجاه درصد شرط معدل داره،ولی در کل ریاضیش عالیه حالا نمی‌دونم امیدوار باشم یا نه

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
من برا رشته ریاضی شرکت کردم قبولیش از تجربی آسونتر بود ولی من خیلی خونده بودم ترازم به رشته تجربی هم ...

الان سال چندم هستی؟از رشته ات راضی هستی یا خیلی سخته؟

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم