خانوما کسی میدونه اگه زایمان اول سزارین باشه بقیه ام سزارین میشه؟؟اطرافتون دیدین
نه که دوستت نداشته باشم... نه ! فقط میترسم ازت... پیچیدهای ! همونقدر که نداشتنتسخته، داشتنت هم سخته ! همونقدر که بلدی منو بخندونی،بلدی اشکم رو در بیاری ! همونقدر که مهربونی،همونقدر هم بی تفاوتی ! همونقدر که بلدی امن باشی و آروم،ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره...!
اره من سزارین اسپاینال شدم دکتر بیهوشی مرد بودن 😑دکترا محرمن دگ
خیلی چندشه.تو زایشگاه موقعی که منتظر بودیم بریم اتاق عمل دکتر کنار دستیم مرد بود اومد تو زایشگاه به پرستارا گفت برین اونور خودم براش سوند میذارم.خیلی بدم اومد اونقدر که عق زدم جلو خودشون
نه که دوستت نداشته باشم... نه ! فقط میترسم ازت... پیچیدهای ! همونقدر که نداشتنتسخته، داشتنت هم سخته ! همونقدر که بلدی منو بخندونی،بلدی اشکم رو در بیاری ! همونقدر که مهربونی،همونقدر هم بی تفاوتی ! همونقدر که بلدی امن باشی و آروم،ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره...!
خیلی چندشه.تو زایشگاه موقعی که منتظر بودیم بریم اتاق عمل دکتر کنار دستیم مرد بود اومد تو زایشگاه به ...
برا من پرستار خانوم سوند گزاشت
ی سوزش بدی داشت بعد اینکه درش اوردن
تو سزارین لنگاتو صد و هشتاد باز نمیکنن تا ته همجا پیدا باشه
به عنوان کسی که ۲ بار سزارین شدم میگم تنها کسی که اون وسط رو نمیبینه خودتی بقیه کامل تا ته ماجراتو میبینن.شانست بگیره پرسنل عمل همگی زن باشه وگرنه تا زمانی که بی هوش بشی ۱۰ بار از خجالت بی هوش میشی
عزیزم دکتر یا ماما فقط موقع گرفتن بچه نگاه میکنن نه زمان هایی که قراره معاینه بشی ... با حرکت دست معاینه میکنن نه با چشم ...بعد از چن تا زایمان طبیعی بهت قول میدم اونا از نگاه کردن بیشتر معذب میشن تا بیمار و فقط بهت میگن چطور قرار بگیری تا بتونن راحت تر معاینه رو انجام بدن و اصلا چیزی قبل از زایمان مشخص نیست که احتیاج به معاینه چشمی داشته باشه، حرکت دست که خیلی سریع و حرفهای انجام میشه نشون میده دهانه رحم چقدر باز شده و روند زایمان چطور پیش میره ...اصلا استرس نداشته باش در این مورد همهی خانما تو زایشگاه تو یک شرایط هستن و برای دکتر و ماما اصلا مسالهی عجیب و متفاوتی نیست ...به سلامتی زایمان کنی ❤
این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف میکنند.
فقط خودتو خوب خالی کن که موقع زایمان فشار نیاد بهت و......
این خجالت آور تره که خخخ
لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید