2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 1211 بازدید | 68 پست
اره  خطرناکه اقدام نکن  از ماه بعد شروع کن    عکس رنگی اشعه هست عزیزم  احتم ...

واقعا؟؟؟؟من امروز رفتم عکس رنگی چنین چیزی نگفتن بهم که ای وای من.تازه روز دوازدهم هم گفتن برو سونو که از لحاظ تخمک گذاری بررسی کنم اقدام کنم.من که شنیدم همون ماه عکس رنگی گرفتی اقدام کنی که.من امروز ساعت یازده صبح روز هفتم پریودیم عکس رنگی گرفتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا؟؟؟؟من امروز رفتم عکس رنگی چنین چیزی نگفتن بهم که ای وای من.تازه روز دوازدهم هم گفتن برو سونو ک ...

والا  زمان ما  میگفتن بده  فکر نمیکننمم مدل عکس رنگی فرقی کرده   وقتی اشعه هست  بارداری بده   

خدایا شکرت. 
دقیقا منم همینو شنیدم

ارع حتی ی سرچ ساده تو نت هم همینو نوشته

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ
والا نمیدونم راستش چون من ۶ ماه پیش سقط کردم،میترسم،پس میزارم ماه بعد،ایشالا نتیجه بگیریم

روز چند  دوره رفتین عکس رنگی

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
ممنون عزیزم انشالله به زودی مامان میشی 

میشه سوال بالایی منو جواب بدی من الان یهو تیکه مثل لخته افتاد ازم اینا عادیه نزدیک چهار ساعت پیش عکس رنگی انداختم.من پریودیم تمیز شده بود کاملا ایا عادیه چرا من الان لخته دفع میکنم 

من الان مثل لخته لخته دفع میکنم حدود یازده و نیم من عکس رنگی گرفتم عادیه؟؟؟من پریودیم تازه تمام شده ...

فکرکنم طبیعیه اونجا چیزی نگفتن درموردش؟ چقدر هزینه شد

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
فکرکنم طبیعیه اونجا چیزی نگفتن درموردش؟ چقدر هزینه شد

نه نگفتن .هیچی نگفتن.پونصد و شصت و یک تومن.لباس هم خودشون دادن .ولی دارو قبلش خودم خریده بودم فکر کنم صد و پنجاه.فکر کنم ۱۵۰ .شوهرم میدونع خوابه ولی امروز ۵۶۱ تومن مطمعنم.یعنی ۵۶۱ فقط عکس رنگی و لباس.هزینه دارو و وسیله هاش چهار روز پیش خریدیم