2777
2789

پسرم سه سال ونیمه هستش چهارروزه اسهاله دخترمم ازدیروز گرفته ازش بردم دکتر گفت ویروسه

سرم وآمپول زد روز اول خوب بود ولی باز اسهال شده زینک سولفات پدی لاک میدم ولی تاثیر نداره‌

چای لیمو بهش بده

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر به من گفت موز بده و کته ماست و نعنا

کوچولوdanger سابق کاربری سال۹۶ بدون هیچ دلیلی تعلیق شد😶🙊میگن زندگی زیباست🤐 اما کجاش نمیدونم😵خواهشن اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😕باتچکر🙏🤌
چطوری پسرم ک اصلا اینجور چیزارو نمیخوره

بهش بگو اگه دوست داری خوب بشی باید بخوری

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃
پسرم خیلی بده اخلاقش هیچکدوم رو نمیخوره از دیشب خیلی ب دختر پودر ا ار اس دادم ولی نمیدونم چرا بدتر ش ...

شیرینی جاتم نده

قانون انتظارمیگه:👧منظر هر چی باشی وارد زندگیت میشه،پس دائم با خودت تکرار کن،من منتظر عالی ترین اتفاق ها هستم🙆
موز باید سفت باشه درسته؟؟ ممنون ك گفتيد مامان گل نعنا اصلا ب ذهنم نرسيد خيلى خوبه

اره عزیزم موز سالم باشه اینارو دکتر گفت ان شاءالله که زود خوب میشن

کوچولوdanger سابق کاربری سال۹۶ بدون هیچ دلیلی تعلیق شد😶🙊میگن زندگی زیباست🤐 اما کجاش نمیدونم😵خواهشن اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😕باتچکر🙏🤌
اصلا حرف حاليش نيست خيلى سرسخته

قول جایزه بهش بده،کشک دوست داره؟