2777
2789

خوب من بگم اولیشو.داستان نیست اما یه جکه.یروز یه گربه داشته توی شهر پرسه میزنه که بای سگ دعواش میشه و سگه به گربه میگه ریز میبینمت گربه میگه منو اینجوری نگا نکن من قبلا پلنگ بودم معتاد شدم گربه شدم 😐😂

من درس نخوندم اما هنر توی خونمه . ناخداگاه به سمتش کشیده میشم و خداروشکر میکنم که هوش هنری دارم

😂😂😂

تو تاپیک اخرم قصه زندگیمو نوشتم💙 .                بدکلی سختی و دردبه خواسته و آرامشم رسیدم💖  خداروشکر💚💚برای تک تکتون اشک شوق وخنده ته دل رو آرزو میکنم لحظه ای که خداوند خواسته محالت را براورده میکند💚اما بازم محتاج دعاهای قشنگ شمام💜 عاشق همسرو پسرکوچولومونم روهام مادر❤   امیدوارم زندگی همه به شیرینی عسل بشه💛  اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه روز یه یارو دستشو میکنه تو بتن بعد بتنه میگه نتن جک نیکخواه😝😂

😂😂

من درس نخوندم اما هنر توی خونمه . ناخداگاه به سمتش کشیده میشم و خداروشکر میکنم که هوش هنری دارم

یه بار رفتم بیرون بعد برگشتم خواستم برم پادگان پیش بابام  پول بگیرم ازش به دژبان و سرباز با تمام اعتماد به نفس گفتم سرباز جودکی کجان؟😂😑

اونا هم گفتن جودکی بیا یکی کارت داره خبریه کلک؟ تعجب کردم به سرهنگ اول اینطوری بگن تو نگو من گیج بودم گفتم سرباز  

پسره اومد گفت بفرمایید به دژبان گفتم گیر آوردی ما رو؟

من با ..... جودکیم دخترشم😂

سربازه گفت خو قربونت من چه میدونستم ببخشید درو باز کرد واسم برم داخل😂

منم  عین منگلا گفتم درد و قربونت برو بشین تا گزارشتو ندادم  و عین چی قدم برمیداشتم بعد گفت چشم خانم😂

حس رییس بودن بهم دست داد هی داشتن بهش میخندیدن😂😂😂

از اون روز بابام گفت حق نداری دیگه پاتو بذاری هی میگن جناب دخترت کجان ی عبارت بیارش اینجا باحاله یکم بهش بخندیم😂😂😂😂

سلام من روشنام،تقریبا نوزده سالمه و عید غدیر امسال عقد کردم و تازه عروس حساب میشم اگر میشه واسه خوشخبتیم دعا کنید🌷😊دوست داشتم توی امضام ماجرای چادری شدنمو بگم😍من خانواده مذهبی دارم ولی خب روی حجاب هیچ حساسیتی به خرج نمیدادن،منم حجابم معمولی بود،یادمه کلاس نهم بودم میرفتم دهم تصمیم گرفتیم بریم یادمان شهدای والفجر 8وقتی رفتیم یه بنر بود درمورد یکی از شهدای غواص که ⁩درمورد حجاب گفته بودن.نمیدونم چرا از همون موقع که اومدم خونه اصرار به چادری شدن داشتم 🥺😍بعد یکی دو ماه رفتیم بازار به اصرار من یه چادر عباس عربی گرفتم و تا الان با عشق چادرو سر میکنم.در برابر امضای من گارد نگیرید. خواهشاً چون چندین نفر قبلا توهین کردن ولی طوری که من به حجاب شما احترام میذارم شما هم احترام بذارین⁦♥️⁩🌷
یه بار رفتم بیرون بعد برگشتم خواستم برم پادگان پیش بابام  پول بگیرم ازش به دژبان و سرباز با تما ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂وسط پسرا چیکار میکردی اونجا

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂وسط پسرا چیکار میکردی اونجا

خیر سرم میخواستم برم پیش بابام ی چیزی ازش بگیرم مثلا 😂

سلام من روشنام،تقریبا نوزده سالمه و عید غدیر امسال عقد کردم و تازه عروس حساب میشم اگر میشه واسه خوشخبتیم دعا کنید🌷😊دوست داشتم توی امضام ماجرای چادری شدنمو بگم😍من خانواده مذهبی دارم ولی خب روی حجاب هیچ حساسیتی به خرج نمیدادن،منم حجابم معمولی بود،یادمه کلاس نهم بودم میرفتم دهم تصمیم گرفتیم بریم یادمان شهدای والفجر 8وقتی رفتیم یه بنر بود درمورد یکی از شهدای غواص که ⁩درمورد حجاب گفته بودن.نمیدونم چرا از همون موقع که اومدم خونه اصرار به چادری شدن داشتم 🥺😍بعد یکی دو ماه رفتیم بازار به اصرار من یه چادر عباس عربی گرفتم و تا الان با عشق چادرو سر میکنم.در برابر امضای من گارد نگیرید. خواهشاً چون چندین نفر قبلا توهین کردن ولی طوری که من به حجاب شما احترام میذارم شما هم احترام بذارین⁦♥️⁩🌷
خیر سرم میخواستم برم پیش بابام ی چیزی ازش بگیرم مثلا 😂

خیلی خوبه هرروز برو یچیزی بگیر حال میده 😑😑😑😂✋

خیلی خوبه هرروز برو یچیزی بگیر حال میده 😑😑😑😂✋

بابام که گفت حق نداری دیگه بیای مگر اینکه واقعا کارت لنگ باشه😂