2777
2789

البته ما خواهر لرادری چت میکردیم از بچگی باهم صمیمی بودیم 

بعد چند روز پیش با دوست پسر عموم حرف زدم دوست پسر عموم بم گفت تو لیاقت پسر عموتو ندارییییی 

نپرسیدم چرا باشزحرف میزنی چون داستانش طولانیه 

بعد من به پسر عموم گفتم چرا باید رفیقت اینو به من بگه 

که تو لیاقت پسر عموتو نداری 

پسر عموم با شوخی و خنده بم گفت خو دوستم راست میگه

حالا بگید در جواب این پسر عموی خودشیفتم چی بگم؟😐😂

هرسه تا اکانتم پرید🤦🏻‍♀️دیگه شماره ای ندارم🤒 الانم دارم از اکانت مامانم به صورت مشترک استفاده میکنیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه اصلا قراری باهم دارین😕

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

بگو اره خب من لیاقتم بیشتر از ایناس ، بدرد من نمیخوری

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.                                                                                     ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن                                      دور از تو بادا اهریمن                                                                   ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من                                        ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی                                  بردشت من ، باران تویی                                                                در چشم من ، تابان تویی                                                          ایران من.. ایران من                                                                  آن مهر جاویدان تویییی(((:

بگو که :

تو رابطه دوستانه و خواهر برادری نباید حرف از لیاقت بزنی

اگه دیدگاهت اینه واقعا متاسفم برا خودم که به عنوان رفیق روت حساب باز کرده بودم

بعدم بهش پیام نده پیامم داد سین نزن

انقدر غیرت غیرت نکنید. به پسر عموش چه ربطی داره که تو کارهای ایشون دخالت کنه؟

آخه اصلا صحبت غیرت نیس که اینا دارن تعریف میکنن

اسی رفته با دوست پسر عموش صحبت کرده اونم گفته تو لیاقت پسر عمو تو نداری 

اینم اومده پیش پسر عموش گفته پسر عموم گفته خوب راست میگه دیگه

مگه اصلا قراری باهم دارین😕

اون قبلا بم ابراز علاقه کرد منم بش گفتم تو رو عین داداشم میبینم اونم بعد یه روز بم گفت چالشبود😐

هرسه تا اکانتم پرید🤦🏻‍♀️دیگه شماره ای ندارم🤒 الانم دارم از اکانت مامانم به صورت مشترک استفاده میکنیم