2777
2789
عنوان

واکسن. شش ماهگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1178 بازدید | 20 پست
باید پوشکشم باز کنم فکنم بهتره آب ملایمه ولی چون خونهرخنکه پارجه خنک میشه زود

پوشکش رو باز کن یه تشک بنداز زیرش اما لباس کم بپوشون در حد یه زیرپوش حواست باشه پارچه سرد شد سریع عوض کن ولرم بزار.. یکدفعه آب سرد خدای نکرده تشنج میاره

اگه بتونی با آب ولرم یکمی دست و صورتش رو بشوری هم خوبه

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
اره بزار بچه عذاب نکشه.

شوهرم رفت خرید بهم گفت شیاف بزاریم من ترسیدم برای بجه شیاف نزاشتم دوباره بهش قطره دادم الان بیدارم تا صبح 

دخترم بی حاله اصن دلم کبابه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم رفت خرید بهم گفت شیاف بزاریم من ترسیدم برای بجه شیاف نزاشتم دوباره بهش قطره دادم الان بیدارم ت ...

الهی بگردم. بهش قطره قطره اب بده. یک وقت نخوابیا

مامان هلن و هادی و حامی 
الهی بگردم. بهش قطره قطره اب بده. یک وقت نخوابیا

نه بیدارم اصن سابقه نداشت تو واکسناش اصن امرور واکسنو زد یکوجولو گریه کزد تا بلندش کزدم از تخت میخندید اصن.اذیت نبود یهوو غروب تب کزد بی حال شد

شیر بهش بده حواسم نبود 6 ماهه است شیر تا اونجا که میخوره بهش بده

شیر سخت میخوره ساعت هشت خورد یکمم یاژده خورد دیگهرنمیخوره دارم بهش کم کم آب میدم ک ادرار کنه