2777
2789
عنوان

باردارا بیاین حرف بزنیم باهم😊

1270 بازدید | 188 پست

از سختیای بارداریتون بگین.من ۲۴هفته رو تموم کردم.پاشنه های پام خیلی خیلی درد میکنه😭شما چطور

خنده را معنی ز سر مستی نکن، آنکه میخندد غمش بی انتهاست🙂🍃🕊

من تازه 8 هفته ام

خستگیییی شدید دارم نمیدونم طبیعیه یا نه اصلا نمیتونم پاشم کاری بکنم ابدا

یکمم حالت تهوع 

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یک هفته از شما جلوترم 

پاهام بشدت درد میکنه 

عضلات پشتم همه انگار قلنج شدن از درد ناله میکنم 

تابیست روز پیش حالت تهوع شدید داشتم 

لگنم میخاد از درد بترکه 

همیشه ام گشنمه 🙃

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•

منم هفته سیزده هستم تازه دارم از دست تهوع خلاص میشم استارتر از هفته چند تکونهای نی نیت رو حس کردی جنسیت نی نی ت چیه

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 
من تازه 8 هفته ام خستگیییی شدید دارم نمیدونم طبیعیه یا نه اصلا نمیتونم پاشم کاری بکنم ابدا یکمم حا ...

اره طبیعیه حالا اولاشه رفته رفته سخت تر میشه😑

وایییی من از بوی دستام حالم داره بهم میخوره چیکار کنم بچه ها؟غذا اینا که درست میکنیم یا پیاز و گوجه و این چیزا خورد میکنیم دستمون بو میگیره،الان اون بو تو دماغمه به شدت دارم اذیت میشم

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
من تازه 8 هفته ام خستگیییی شدید دارم نمیدونم طبیعیه یا نه اصلا نمیتونم پاشم کاری بکنم ابدا یکمم حا ...

طبیعی عزیزم 

منم تا هفته دوازده همش خواب بودم یا دراز کشیده بودم 

اصن انگار ادم انرژی نداره 😁😁

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•

اواسط ۱۷هستم. درد لگن بیچارم کرده دیگه. خدابخاد تهوع‌هامم داره رفع میشه کم‌کم

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

عادیه نگران نباش ایشالا زود نی نی بزرگ میشه الان اصلا کار سنگین نکن پشت موتور ماشین اینام اصلا نشین خطرناکه .

من یک هفته از شما جلوترم  پاهام بشدت درد میکنه  عضلات پشتم همه انگار قلنج شدن از درد نال ...

میفهمم چی میگی.کم مونده گریه کنم از درد پاهام گاهی ورمم میکنه.چنده مهره زایمانت؟

من هفته ۲۰ ام خداروشکر هنوز چیزیم نیست فقط قرص تقویتی هایی که دکترم داده زیاده معده ام نمیکشه.

خدارو شکر به سلامتی فارغ بشی عزیزم