2777
2789

دلبرکم؟از این بگذریم ک چشمانت همه چیز را نشانم می‌دهد،بگذریم که چشمانت درست مثل نقشه می‌ماند 
جای جای زندگیم را نمایان می‌کند 
حالا ک گم شده ام میفهمم تنها دلیل گم شدن های مکررم نداشتن چشم های توست... با چشم هایت هم نقشه می‌خواندم هم مسیرم را روشن میکردم 
نبودن چشم هایت تاریکی عظیمی را بر من غلبه کرد... دلبر؟برگردی آسمان به زمین می اید؟
مگر یک چشم برای التماس جز اشک چه دارد که تو دلت ب رحم نمی اید برای بازگشت... می‌دانی؟نبودنت هزار و یک درد بی درمان است... و درمان تمام این نبودن هایت فقط چشم هایت است 
چشم هایت را ک ندارم انگار ک هیچ چیز مال من نیست !من بدون چشم هایت مالک هیچ چیز نخواهم شد!

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شرایطم دقیقامثل شرایط شماست. تاپیکات راخوندم. فقط من هنوزتوخونمم. دیگه واقعارفتم توفکرجدایی. دقیقامث ...

عزیزم کاملا درکت میکنم

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!

هلن جان آخر نفهمیدم طلاق میخوای نمیخوای 

تو تاپیک های دیگه دیدم که درخواست دعا میکنی تا زودتر طلاق بگیری ولی تاپیک های خودت برعکس آنهاست 

به خودم آمدم انگار تویی در من بود    این حس کمی بیشتر از دوست داشتن بود. 
هلن جان آخر نفهمیدم طلاق میخوای نمیخوای  تو تاپیک های دیگه دیدم که درخواست دعا میکنی تا زودتر ...

این ک یک سال بلاتکلیفم منو وادار میکنه ب این ک زودتر طلاق بگیرم ولی ته دلم طلاق نمیخوام....وقتی منو نمیخواد راهی نمیمونه